1. Private lease
  2. Nieuwe baan

Nieuwe baan en (g)een nieuwe auto?

Ontdek Toyota Private lease
Overweegt u een nieuwe baan waarbij u een auto nodig heeft? In een gloednieuwe Toyota komt u gegarandeerd goed voor de dag. Met private lease betaalt u een vast bedrag per maand. U hoeft dus niet in één keer de nieuwprijs te betalen. Aan de andere kant is Toyota Private Lease ook flexibel als u van baan wisselt en uw huidige leaseauto juist wilt houden. Ontdek onze oplossingen.

Verantwoord leasen

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om 10 jaar voor dezelfde werkgever te werken. Het is dus fijn als u flexibel met uw leasecontract om kan gaan. Met Toyota Private Lease is uw leasecontract kosteloos opzegbaar bij onverwacht ontslag of inkomensverlies. Als u voor veranderingen komt te staan, verandert uw contract dus met u mee. Zo least u op een verantwoorde manier.

All-in

Toyota Private Lease staat voor betrouwbaar én voordelig leasen. In het vaste maandbedrag is namelijk alles inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Leasen met Toyota is all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig!
Meer weten? Lees meer over Toyota Private Lease of stel meteen uw contract samen.