1. Private lease
  2. Gezinsuitbreiding

Een comfortabele auto voor het hele gezin

Met Toyota Private lease
Hoe groter de familie, hoe groter de auto. Het is dus logisch dat u met een kleine op komst behoefte heeft aan een ruimere auto. Met Toyota Private Lease rijdt u een gloednieuwe gezinsauto voor een vast bedrag per maand. U hoeft dus niet in één keer de nieuwprijs te betalen. Dat is fijn, want met een baby onderweg zijn er al genoeg kosten om rekening mee te houden.

Toyota Private Lease ontzorgt op ieder vlak

Ruimte is belangrijk, maar een gezinsauto moet uiteraard ook veiligheid bieden voor de hele familie. Gelukkig vertaalt de hoge betrouwbaarheid van Toyota zich in relatief weinig storingen en reparaties. Als er toch iets aan de hand is, kunt u altijd rekenen op onze pechhulp. Daarnaast bent u met Toyota Private Lease ook automatisch verzekerd van een ongevallen inzittendenverzekering. Alles wordt voor u geregeld, dus u wordt compleet ontzorgt.

All-in

Toyota Private Lease heeft nog veel meer voordelen. Alles is namelijk inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie en zelfs nieuwe banden. Leasen met Toyota is all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig. Lees hier meer over Toyota Private Lease of stel meteen uw contract samen.