scherm 01
Stap
In dit scenario wordt een Connected Service uitgelegd. Het is daarom belangrijk dat uw telefoon is gekoppeld voor toegang tot internet (zie onderwerp 1). Als u een POI wilt zoeken via TomTom, drukt u op de knop [MAP/NAV] op het toestel om naar het menu Navigatie te gaan.

scherm 02
Stap
Tik op [POI] om te zoeken naar interessante plekken.

scherm 03
Stap
Gebruik het toetsenbord op het scherm om de naam van een POI, een trefwoord of een categorie in te voeren.

scherm 04
Stap
Bevestig de invoer met [OK]. (Als u de zoekopdracht wilt versnellen of verfijnen, kunt u [Op huidige positie] selecteren, kiezen uit vooraf gedefinieerde [categorieën] of een eerdere zoekopdracht herhalen via [geschiedenis].)

scherm 05
Stap
U ziet de POI-resultaten voor de zoekopdracht. Dit kan al voldoende informatie opleveren. Als dat niet zo is, kunt u een andere provider kiezen door op [...] te tikken.

scherm 06
Stap
Selecteer de gewenste provider door op het bijbehorende logo te tikken. (In dit scenario gaan we verder met Google. De volgende stappen zijn echter vergelijkbaar voor andere providers).

scherm 07
Stap
Scrol omhoog en omlaag en kies de gewenste POI in de lijst met zoekresultaten van TomTom. Op de kaart op de achtergrond ziet u de locaties van de POI's.

scherm 08
Stap
Tik op [Go] om naar de gekozen POI te gaan. U kunt ook het bijbehorende telefoonnummer bellen (bijvoorbeeld om te reserveren) door op het groene telefoonpictogram te tikken.

scherm 09
Stap
.

scherm 10
Stap
Als u nog meer informatie wilt zien, zoals adresgegevens, reviews en afbeeldingen, tikt u op het vergrootglas.

scherm 11
Stap
Scrol omlaag om feedback te lezen over de POI.

scherm 12
Stap
Als u onderaan bent gekomen, kunt u zelf feedback geven door op [Feedback geven over POI] te tikken. Voor foto's van de gekozen locatie tikt u op de miniaturen onder aan het scherm.

scherm 13
Stap
Tik op de pijlen [ I<< >>I ] om door de foto's te bladeren.