1. Modellen
 2. Overzicht

RAV4 Executive

5-deurs

RAV4 - Executive - 5-deurs
Prijs vanaf
€ 55.495,-
RAV4 Private Lease v.a.*
€ 699,- P/M
 • 19" lichtmetalen velgen, zilver
 • Lederen bekleding
 • Blind Spot Monitor met Lane Change Assist
5.7 l/100 km
130 g/km
2.5 Hybrid (218 pk)
10 jaar of 200.000 km
218 pk pk
5 zitplaatsen
733 liter

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

 

Ontdek de RAV4 in 360°

 • Ontwerp

  Een krachtig design statement

  De Toyota RAV4 is gebouwd om waar dan ook te rijden en ontworpen om op te vallen. De combinatie van de stoere looks van een echte SUV en scherpe dynamische vormen geeft de RAV4 een ranke, urban uitstraling. Dit is een uitzonderlijk bekwame SUV die je veilig en in stijl brengt waar je maar wilt zijn.

 • Indrukwekkend vermogen met zelfverzekerde precisie

  De krachtige 2,5-liter Hybrid aandrijflijn combineert een supersoepele aandrijving met meer dan voldoende vermogen en zelfverzekerde precisie. De tweede aandrijflijn met alert reagerende 2,0-liter benzinemotor biedt een indrukwekkend acceleratievermogen en een aanzienlijke trekkracht – en ook een opwindend rijgedrag.

 • Klaar voor de stad en daarbuiten

  De RAV4 ziet er uit als een indrukwekkende SUV, is verrassend dynamisch, biedt een uitstekend zicht op de weg en is bijzonder wendbaar – de droomauto voor elke stad en daarbuiten. Met zijn lengte van 4,6 meter en draaicirkel van 11 meter is bovendien geen weg te smal en geen bocht te krap.

 • Voorbereid op alles

  Toyota Safety Sense is uitgebreid met nog meer intelligente functies. Dat betekent dat de RAV4 je nog beter ondersteunt wanneer dat nodig is – voor maximaal vertrouwen in elke situatie. Het Pre-Collision System detecteert overdag nu ook fietsers en 's nachts ook voetgangers.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw RAV4 te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nlOpens in new window

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.