1. Modellen
 2. Overzicht

Mirai Dynamic

Sedan

Mirai - Dynamic - Sedan
Pacific Blue metallic (8S6)

Prijs vanaf

70195.0

Standaard motor

Waterstof Elektrisch

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Mirai - Dynamic - Sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Mirai in 360°

 • Ontwerp

  Pure schoonheid

  De waterstof-elektrische Toyota Mirai maakt een blijvende indruk met zijn dynamische en sportieve uitstraling. Elke component is ontworpen voor efficiënte prestaties en mooie, stijlvolle looks.

 • Tot 650 km puur rijplezier

  De nieuwe Toyota Mirai zit vol innovaties die ontwikkeld zijn voor een optimale rijervaring. Efficiënte brandstofceltechnologie maakt volledig emissievrij rijden werkelijkheid. De Toyota Mirai brengt u 'Beyond Zero'.

 • Innovatie binnen handbereik

  Ongeacht of u op weg bent naar het werk of het vakantieadres, de Toyota Mirai geeft u volledige controle, met behulp van toptechnologie voor elke bocht en afslag.

 • Technologie die de weg voor u leest

  De Mirai, die is uitgerust met de nieuwst technologie van Toyota Safety Sense, inclusief het Pre-Collision System met Active Steer Assist, anticipeert op mogelijke gevaarlijke situaties en helpt een aarijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. De nieuwe Mirai biedt de bescherming die bij zijn prestaties past.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Mirai te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.