1. Modellen
  2. Business Edition

Toyota C-HR Business Edition

Nu vanaf € 33.395,- of € 220,- netto bijtelling p/m*

*Geldig vanaf 01.05.2022 t/m 31.12.2023
Op zoek naar de ultieme crossover? Stap in de C-HR Business/Business Plus. Dankzij de vele extra’s en ‘connected’ features rijdt u overal comfortabel naartoe. Met de nieuwe generatie Hybrid rijdt u bovendien tot 50% van de tijd elektrisch. Zonder stekker. Nu vanaf € 33.395,- of € 220,- netto bijtelling p/m*.

De voordelen van zakelijk hybride rijden:

  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot 

Waarom kiezen voor de C-HR Business Edition?

Veel op de weg zitten, kan vermoeiend zijn. Daarom is de C-HR Business Edition volledig afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Naast een ruim en comfortabel interieur, zorgt de standaard automaat op de Hybrid uitvoering voor extra ontspannen ritten. Daarbij rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot. Comfortabel vooruit met oog voor de toekomst? Laat de technologie voor u werken en ontdek de klasse van de C-HR Business Edition.

Extra’s op de C-HR Business Edition

In de C-HR Business Edition verhogen de actieve veiligheidsvoorzieningen van Toyota Safety Sense uw veiligheid onderweg. Denk aan features als Lane Trace Assist, Pre-Collision System en Adaptive Cruise Control. En dankzij de standaard achteruitrijcamera is inparkeren eenvoudiger dan ooit. Andere fijne extra’s op de Business Edition zijn Apple Carplay/Android en het 8” Toyota Touch® 2 multimediasysteem. Zo vindt u moeiteloos elke bestemming en bent u altijd ‘connected’ met uw favoriete apps en playlists. 

Nóg completer: de C-HR Business Plus

Maximaal genieten van uw favoriete muziek? Dat kan in de C-HR Business Plus dankzij het JBL premium audiosysteem met maar liefst 9 speakers én subwoofer. Een lust voor het oor. Andere plezierige extra’s ten opzichte van de C-HR Business zijn; verwarmbare voorstoelen, Blind Spot Monitor en Toyota Smart Connect met Cloud navigatie. Daarmee beschikt u continu over actuele verkeersinformatie en vindt u altijd de slimste route naar uw bestemming.  

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. 

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 31-12-2023 (uiterste registratiedatum 31-12-2023). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.