Plan uw Wintercheck

Nu voor maar € 29,95

Wat voor winter we dit jaar ook krijgen: met de Toyota wintercheck en aircocheck is uw auto op alles voorbereid. Voor slechts € 29,95 controleren we uw auto op 17 cruciale punten, zoals banden, ruitenwissers, verlichting en accu. We vullen de vloeistoffen bij en brengen uw banden op spanning. Of laat voor € 19,95 uw airco checken. Zo blijven uw ruiten vrij van condens en heeft u altijd goed zicht.

Plan nu uw afspraak
Maak eenvoudig een afspraak bij uw Toyota dealer naar voorkeur.
 1. Zoek op locatie of dealernaam
 2. Kies uw dealer
 3. Vul uw kenteken en kilometerstand in
 4. Kies hierna voor het afspraaktype 'overig'
 5. Daarna selecteert u de actie: de winter- of aircocheck of beide opties.
 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Wintercheck: zorgeloos op weg

Bereid uw auto voor op de winter. We controleren uw Toyota op alle cruciale punten, waaronder de accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en het koelsysteem (inclusief radiateur). Kom langs en rij voor slechts € 29,95 zorgeloos de winter tegemoet. Plan vandaag nog een afspraak.

 1. Bandenspanning en profieldiepte (incl. reservewiel*) 
 2. 12V accu controleren
 3. Niveau ruitensproeiervloeistof en de afstelling van de sproeiers
 4. Werking en afstelling verlichting
 5. Ruitenwissers voor en achter
 6. Voorruit reinigen en controleren op beschadigingen
 7. Spanning en staat multiriem/V-snaar
 8. Niveau en kwaliteit remvloeistof
 9. Niveau en kwaliteit koelvloeistof
 10. Niveau motorolie
 11. Niveau stuurbekrachtigingsvloeistof
 12. Remblokdikte en schijven voor en achter
 13. Controle carrosserie
 14. Koelsysteem, inclusief radiateur
 15. Controle veiligheidsgordel
 16. Uitlaat op gasdichtheid
 17. Schokdempers

* Indien geen reservewiel: houdbaarheidsdatum bandenreparatieset controleren
 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Zeker van goed zicht

Uw airco is heerlijk in de zomer, maar is pas echt onmisbaar in de winter. De airco maakt uw ruiten binnen enkele seconden condensvrij. Zelfs bij een flinke regen- of sneeuwbui zorgt uw airco ervoor dat uw ruiten niet beslaan. Doe de aircocheck en verzeker uzelf van perfect zicht in winterse omstandigheden.

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Grip op de weg

Al vanaf 7 °C en lager geven winterbanden meer grip dan zomerbanden. Zorg dus dat u uw banden tijdig wisselt. Afgelopen zomer doorgereden op uw winterbanden? Laat ons dan het profiel even controleren. Zeker als u nog op wintersportvakantie gaat. In steeds meer landen zijn winterbanden (met voldoende profiel) verplicht. Voorkom een boete en zorg dat u veilig rijdt in binnen- en buitenland. Heeft u nog geen winterbanden? Wij helpen u graag verder.

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4

Lees meer

10 miljoen voertuigen met Toyota Safety Sense 10 miljoen voertuigen met Toyota Safety Sense Het aantal voertuigen van Toyota Motor Corporation dat wereldwijd voorzien is van Toyota Safety Sense heeft de tien miljoen bereikt! President Toyota ontvangt eervolle Issigonis Trophy President Toyota ontvangt eervolle Issigonis Trophy Akio Toyoda, President van Toyota Motor Corporation, heeft de eervolle Issigonis Trophy ontvangen van Autocar, 's werelds oudste autotijdschrift. Betere verkeerbeheer met hulp van AI Betere verkeerbeheer met hulp van AI Toyota en het Alan Turing Institute werken aan een project dat stadsplanning en verkeerbeheer moet gaan moderniseren met hulp van real-time data. Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hoe zuinig is een hybride auto (zonder stekker) in de praktijk? Volgens de ANWB en Natuur & Milieu is een hybride van Toyota heel zuinig in de praktijk!