Plan uw Wintercheck

Nu voor maar € 24,95

Wat voor winter krijgen we dit jaar. Het kan ineens dagenlang gaan vriezen, spekglad worden of er valt veel regen of sneeuw. Voor € 24,95 controleren we alle cruciale punten, zoals de banden, ruitenwissers, verlichting en accu. We vullen de vloeistoffen bij en brengen de banden op spanning. Of laat voor € 19,95 uw airco checken, zo blijven de ruiten vrij van condens en heeft u altijd goed zicht.

Plan nu uw afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bij uw Toyota dealer naar voorkeur.
1. Zoek op locatie of dealernaam 2. Kies uw dealer 3. Vul uw kenteken en kilometerstand in 4. Kies hierna voor het afspraaktype 'overig' 5. Daarna selecteert u de actie: de winter- of aircocheck of beide opties.

Wintercheck: zorgeloos op weg

Bereid u voor op de winter met de wintercheck. We controleren uw Toyota op alle cruciale punten, waaronder de accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en het koelsysteem (inclusief radiateur). Zorgeloos rijden begint immers met een goede voorbereiding. De wintercheck kost u slechts € 24,95. Plan dus vandaag nog een afspraak.

/
Extra veiligheid met de aircocheck

De airconditioning zorgt ervoor dat de ruiten van uw Toyota vrij blijven van condens. Zo heeft u altijd goed zicht als u met koud weer vertrekt en als het regent. Maak daarom een afspraak voor de aircocheck. Dan weet u zeker dat u ook in de winter op uw airco kunt rekenen.

/
Meer grip op de winter

In winterse omstandigheden is een goede set winterbanden onmisbaar. Al vanaf 7 °C en lager bieden ze meer grip dan zomerbanden. Zorg dus dat u ze tijdig wisselt. Nog geen winterbanden? Wij helpen u graag verder!

/
Zo houdt u de accu in goede conditie

Nu verkrijgbaar bij uw Toyota dealer: een druppellader. Deze houdt uw accu op spanning en op peil. Nu auto’s vaker en langer stilstaan, is een druppellader de manier om ze in de winter rijklaar te houden. De druppellader laadt de accu druppelsgewijs op, waardoor de accu in goede conditie blijft. Hij bepaalt nauwkeurig wat de accu wanneer nodig heeft. U heeft er dan ook, na het inschakelen, geen omkijken meer naar. De lader is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 39,95 bij uw Toyota dealer, die u dan meteen alle nodige instructies geeft.

/

Ga in de winter zorgeloos op weg en plan uw afspraak voor een wintercheck bij uw Toyota dealer.

Lees meer

President Toyota ontvangt eervolle Issigonis Trophy President Toyota ontvangt eervolle Issigonis Trophy Akio Toyoda, President van Toyota Motor Corporation, heeft de eervolle Issigonis Trophy ontvangen van Autocar, 's werelds oudste autotijdschrift. Betere verkeerbeheer met hulp van AI Betere verkeerbeheer met hulp van AI Toyota en het Alan Turing Institute werken aan een project dat stadsplanning en verkeerbeheer moet gaan moderniseren met hulp van real-time data. Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hoe zuinig is een hybride auto (zonder stekker) in de praktijk? Volgens de ANWB en Natuur & Milieu is een hybride van Toyota heel zuinig in de praktijk! Toyota v-snaar Toyota v-snaar De verbindende kracht in uw Toyota