Toyota Avensis

De Avensis is helaas niet meer leverbaar!

De Avensis is altijd een populair model geweest binnen het gamma van Toyota. Deze zeer ruime auto, met name de station variant, was een vertrouwd onderdeel in het straatbeeld van Nederland. Met de toenemende populariteit van SUV’s (zoals de RAV4) en de introductie van de ruime Corolla Touring Sports, wordt de Avensis dus vervangen.

Toyota Avensis

Met zijn scherpe, dynamische styling en zelfverzekerde weggedrag is de Avensis altijd op alles voorbereid. Klaar voor de dagelijkse rit naar kantoor, het bezoeken van klanten of een dagje uit met kinderen. Het slim ingedeelde interieur voelt uitzonderlijk ruim aan, met meer dan genoeg been- en hoofdruimte voor alle passagiers. De fraaie afwerking met hoogstaande materialen zorgt bovendien voor een uitnodigende ambiance. Standaard Toyota Safety sense, de efficiënte motoren, de royale ruimte en het dynamische design; de Avensis is standaard de beste en meest slimme keuze.

/
Toyota Corolla Touring Sports

De compleet nieuwe Corolla Touring Sports biedt een verfrissend alternatief en is tevens de best verkochte auto wereldwijd. Deze hagelnieuwe station oogt dynamisch en sportief, maar heeft ook het praktische gebruiksgemak van 598 liter kofferbakruimte. Daarmee is hij een waardige vervanger. De Corolla Touring Sports blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. En is leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen: een 1.8 liter Hybrid en een 2.0 liter High Power Hybrid. Standaard is de auto uitgerust met Toyota Safety Sense 2 met Adaptief Cruise Control en Lane Trace Assist, zodat elke rit ontspannen en comfortabel is.

/
Toyota RAV4

In de RAV4 beschikt u over een compleet arsenaal aan baanbrekende technologieën waarvan u elke dag profijt heeft: van de hoogstaande dynamiek van een nieuwe hybride aandrijflijn tot de rustgevende veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor waarmee u 360 graden rond kunt kijken.

/

Lees meer

James May koopt nieuwe Toyota Mirai! James May koopt nieuwe Toyota Mirai! "Het is magic power", aldus May 5 Toyota's Mirai voor Gasunie 5 Toyota's Mirai voor Gasunie Waterstof-elektrische lease auto voor vijf medewerkers Toyota-Caetano bussen naar Nederland Toyota-Caetano bussen naar Nederland Louwman Group eerste distributeur in Europa Liefhebber vindt met Supra A70 zijn droomauto Liefhebber vindt met Supra A70 zijn droomauto De Supra A70 laat jongensdromen uitkomen