Toyota Tankservice

Sta nooit meer stil bij tanken met de nieuwe Mirai

De Toyota Mirai maakt het mogelijk om emissievrij te rijden op waterstof. Maar omdat het netwerk van waterstoftankstations nog volop in uitbreiding is in Nederland, komt Toyota met een handige service: de Toyota Tankservice. Een abonnement waarmee uw nieuwe Mirai voor u wordt volgetankt, terwijl u thuis óf op locatie bent. Zo hoeft u nooit meer stil te staan bij tanken.

Hoe werkt de Toyota Tankservice

Rijdt u al in de nieuwe Mirai of en is uw brandstof bijna op, dan maakt u eenvoudig een online afspraak in het Tankservice portal voor een tijdstip dat u uitkomt. Een servicemedewerker haalt uw Mirai de dag van de afspraak op om hem vol te tanken, waarna u weer kunt genieten. U kunt gebruikmaken van de tankservice binnen een straal van 50 kilometer van alle 700 bar waterstoftankstations in Nederland.

/
Rijden op waterstof

De Toyota Mirai heeft een tankinhoud van 5,6 kilo, waarmee de auto een actieradius van 650 kilometer heeft. De prijs die u betaalt voor een volle tank bedraagt ongeveer € 50,- excl. BTW. Daarmee rijdt u op dit moment goedkoper dan benzine en met één groot verschil: uit de uitlaat van een waterstofauto komt alleen maar water. Sterker nog, de Mirai rijdt niet alleen emissievrij, hij zuivert zelfs de lucht! Speciale filters zorgen ervoor dat de lucht die naar buiten komt schoner is dan hoe het binnenkomt.

/
Zo werkt de Toyota waterstof tankservice. Bekijk de video
/
Bestel de Toyota Tankservicepas

Toyota maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u nu uw eigen Toyota Tankservicepas met een tegoed voor 10 waterstof tankbeurten bestellen, inclusief haal- en brengservice.
Voor slechts € 950,- incl. BTW kunt u duizenden kilometers vooruit, zonder dat u zelf hoeft te tanken. Kies ook voor het gemak van de Toyota Tankservicepas.

/
Disclaimer

* De Mirai wordt opgehaald en getankt met waterstof en op exact dezelfde locatie teruggebracht bij de berijder. De afstand van de ophaallocatie en het operationele waterstoftankstation is mag max. 50 kilometer zijn. De tankservice is exclusief de kosten van de waterstof brandstof en moet één dag vooraf vóór 18:00 online gepland worden in het portaal.

Deze service is beschikbaar op werk- en zaterdagen van 6:00 tot 18:00. Per (lease) contract kunnen meerdere passen worden opgenomen. Voor meer informatie vraag uw dealer of contactpersoon naar de voorwaarden.

Lees meer

Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Gebruiksgemak en milieuvriendelijke karakter van waterstof-elektrische Toyota overtuigen Peter Staal bij keuze voor Mirai Verdere elektrificatie voor bezorgvloot van DHL Parcel Verdere elektrificatie voor bezorgvloot van DHL Parcel 400 Toyota’s Proace Electric voor DHL Dé reden waarom hybrides voorloper zijn in CO2-reductie Dé reden waarom hybrides voorloper zijn in CO2-reductie Zo kijkt Toyota naar elektrificatie 50 jaar Toyota productie in Europa 50 jaar Toyota productie in Europa Alle bestverkochte modellen van Toyota in Europa worden ook in Europa gebouwd