1. Toyota Rijders
 2. Multimedia & Connectivity
 3. MyT Multimedia

MyT Multimedia

Met MyT Multimedia beschikt u over een gebruiksvriendelijk navigatie- en entertainmentsysteem, met functies als realtime navigatie, waarschuwingen voor snelheidscamera's, een zoekfunctie voor tankstations en bezienswaardigheden (POI - Point of Interest). MyT Multimedia ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, waarmee u de apps op uw smartphone kunt bedienen via het display in het dashboard, inclusief het afspelen van uw eigen playlists.
 •  

  Actuele verkeersinformatie

  Berekent uw route op basis van actuele verkeersinformatie.
  Zorg dat u altijd op de hoogte bent van de actuele verkeerssituatie op weg naar uw bestemming. Het navigatiesysteem in uw auto stemt de route af op eventueel oponthoud en stelt alternatieve routes voor om tijd te besparen.

 •  

  Point of Interest - Bezienswaardigheden

  Met de zoekfunctie voor bezienswaardigheden (POI) vindt u sneller wat u zoekt.
  Met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie vindt u via Google altijd actuele informatie over bezienswaardigheden die zich in de buurt bevinden.

Meer functies van de MyT Multimedia

Snelheidscamera

Community-based waarschuwingen voor snelheidscamera's. Word nooit meer verrast door een snelheidscamera. Met onze technologie, Coyote en Cyclops, weet u altijd wanneer u een camera nadert. U kunt de community zelf ook ondersteunen door melding te maken van een nieuw geplaatste camera.

Tankstations

Tanken was nog nooit zo eenvoudig. Vind het dichtstbijzijnde tankstation op basis van uw voorkeuren - bijvoorbeeld brandstofprijs of een specifieke keten waar u tanken bij uw bestemming, onderweg of bij het op dat moment dichtstbijzijnde tankstation.

Google Street View

Al voor aankomst weten waar u naar zoekt. Met Google Street View kunt u een 360° weergave van uw eindbestemming bekijken, zodat u de locatie gemakkelijker kunt vinden wanneer u eenmaal in de buurt bent.

Parkeren

Vind onderweg of in de buurt van uw bestemming de dichtstbijzijnde parkeerplek. Zoek een parkeerlocatie op basis van prijs, bedrijf of uw locatie.

Integratie smartphone

Met ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Blijf connected in uw auto met Apple CarPlay en Android Auto. Maak verbinding met uw smartphone, speel uw eigen playlists af en gebruik uw favoriete apps via het display in het dashboard.