1. Private lease
  2. Yaris verlengen

Toyota Private Lease verlengen

Blijf zorgeloos rijden
Het private leasecontract van uw Toyota Yaris loopt bijna af. Natuurlijk hopen we dat het compleet zorgeloos rijden u goed bevalt. We bieden u graag meerdere opties aan om te blijven genieten van de Yaris. Waar gaat u voor?

Nieuwe Yaris of verlengen

Wilt u een nieuw private leasecontract afsluiten en weer in een splinternieuwe Yaris rijden? Wellicht in een andere kleur of uitvoering? Dat kan. U moet op dit moment echter wel - door een wereldwijd tekort aan chips - rekening houden met vertraagde levertijden. Totdat uw nieuwe Yaris er is, rijdt u gewoon door in uw huidige auto. Helemaal blij met uw huidige Yaris? En wilt u geen afscheid van ’m nemen? Ook dat is geen probleem. Verleng dan gewoon uw contract voor een bepaalde periode

Neem de Yaris van ons over

Het is ook mogelijk om de Yaris die u nu rijdt van ons over te nemen. De Yaris wordt dan helemaal van u. Daarbij heeft u bij aanschaf nog een groot voordeel; u kent de eerste eigenaar.

Auto overnemen

Private Lease of toch kopen?

Twijfelt u tussen private lease en kopen? Bij aanschaf betaalt u vooraf het hele bedrag en bent u volledig eigenaar. De auto is uw bezit en u kunt vrijblijvend bepalen hoeveel kilometers u rijdt, maar ook belasting, onderhoud en verzekeringen betaalt u zelf. Met private lease betaalt u voor een bepaalde periode een vast laag maandbedrag. Daarbij is alles inbegrepen, behalve de brandstof. Hiermee heeft u nooit onverwachte kosten.

Lees meer Opens in new window

Auto inleveren bij einde contract

We hopen het natuurlijk niet, maar het is ook mogelijk uw auto in te leveren. In dat geval ontvangt u ongeveer 4 weken voor de einddatum van uw contract de instructies omtrent het inleveren van uw auto.

FAQS

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367955 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

Meestal wel, maar het hangt mede af van de hoogte van de vooruitbetaling. Heeft u een vooruitbetaling gedaan? Informeer dan voor het tarief via renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30)

Ja, de kilometers lopen gewoon door. Voorbeeld: u rijdt 2 maanden door en u heeft een contract voor 15.000 km per jaar. Dan mag u 2 x 1.250 km meer rijden.

Zodra u weet wanneer de auto wordt ingeleverd, kunt u het formulier invullen en terugmailen. Rijdt u tijdelijk door, dan kunt u het formulier op een later moment invullen en terugsturen.