Hoe stoerder, hoe beter

Legendarische betrouwbaarheid gesmeed tijdens de Dakar Rally
40 jaar Toyota tijdens Dakar Rally

Tijdens Dakar wordt er in buitengewoon terrein met ongelooflijke snelheden gereden. Toch gaat het succes van de Dakar Rally over meer dan alleen snelheid; kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang. In deze extreme condities is vertrouwen de sleutel. Het is de legendarische betrouwbaarheid van Toyota waarom de Toyota modellen zo geliefd zijn onder voor deelnemers. Een van die deelnemers – rallyrijder Nasser Al-Attiyah – benadrukte het onoverwinnelijke karakter van de Hilux door in 2019 de Dakar Rally te winnen. Uiteraard met een Toyota Hilux!

Toyota tijdens Dakar 2020

Twee weken, 12 etappes en ruim 5.000 kilometer over zwaar terrein. Toyota GAZOO Racing en de Toyota Hilux bewezen zich andermaal door weer een succesvolle deelname aan de Dakar Rally. Inclusief een tweede eindplaats voor Nasser Al-Attiyah en navigator Matthieu Baumel. Maar liefst vier Toyota’s Hilux finishten in de top 10! Dat belooft wat voor Dakar 2021.

Daily Video

HOOGTEPUNTEN DAKAR 2020

Daily Video

GETEST OP DE LIMIET

“We gaan door met het maken van nog
betere auto’s door een grote variëteit van wegen
en terreinen over de hele wereld te trotseren.”
Akio Toyoda

VIND JOUW VOLGENDE AVONTUUR

Ontdek de Toyota Hilux

LAAT GEEN LAND ONGEREPT

Ontdek de Toyota Land Cruiser

MEER OVER TOYOTA

Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Gebruiksgemak en milieuvriendelijke karakter van waterstof-elektrische Toyota overtuigen Peter Staal bij keuze voor Mirai Verdere elektrificatie voor bezorgvloot van DHL Parcel Verdere elektrificatie voor bezorgvloot van DHL Parcel 400 Toyota’s Proace Electric voor DHL Dé reden waarom hybrides voorloper zijn in CO2-reductie Dé reden waarom hybrides voorloper zijn in CO2-reductie Zo kijkt Toyota naar elektrificatie 50 jaar Toyota productie in Europa 50 jaar Toyota productie in Europa Alle bestverkochte modellen van Toyota in Europa worden ook in Europa gebouwd