Onderhoud bij de Toyota dealer

7 redenen waarom het de beste keuze is

Breng uw Toyota voor onderhoud naar de Toyota dealer, dan weet u zeker dat uw auto een échte Toyota blijft. Dit zijn 7 goede redenen.

1. Toyota monteurs hebben specialistische kennis

Toyota monteurs hebben ervaring met de meest uiteenlopende Toyota modellen. Van oude modellen als de Starlet tot aan de nieuwste Yaris. Ze kennen uw Toyota door en door. Dankzij geavanceerde diagnose-apparatuur hebben de monteurs direct inzicht in de conditie van uw Toyota. Dat scheelt tijd en geld.

/
2. Toyota gebruikt uitsluitend originele onderdelen

Elke Toyota is ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan. Elk onderdeel voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Gaat er een onderdeel kapot, ga dan naar uw Toyota dealer voor een reparatie met originele Toyota onderdelen. Zo blijft u zeker van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en een lange levensduur.

/
3. Toyota geeft 1 jaar garantie op reparatie en onderdelen

Als u uw Toyota bij de dealer met originele onderdelen laat repareren, krijgt u 1 jaar garantie op de reparatie en het onderdeel. Hierdoor blijft uw Toyota betrouwbaar en kunt u met een gerust hart de weg op.

4. Gratis pechhulp in heel Europa

Door goed onderhoud is de kans op autopech zo klein mogelijk. Als u onverhoopt toch pech heeft, helpt Toyota Pechhulp u weer snel op weg. Toyota Pechhulp zit inbegrepen bij de onderhoudspakketten Standaard of Compleet. In uw woonplaats, in Nederland en in bijna heel Europa. U kunt 24 uur per dag contact opnemen met Toyota Pechhulp.

/
5. Altijd vooraf een prijsopgave

Voordat de Toyota dealer aan het onderhoud van uw auto begint, vertelt hij wat hij gaat doen en welke kosten hier eventueel aan verbonden zijn. Mocht de monteur tijdens het onderhoud onverwachte zaken tegenkomen die gerepareerd moeten worden, dan wordt u eerst om toestemming gevraagd. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

6. Toyota onderhoud op maat

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw Toyota veilig en betrouwbaar te houden. Hierdoor blijft uw auto maximaal presteren. Kies uit één van onze onderhoudspakketten: Budget, Standaard of Compleet. Zo bent u altijd zeker van het officiële fabrieksonderhoud.

Toyota onderhoud pakketprijzen
7. Zorgeloos en veilig rijden was nog nooit zo eenvoudig

U kunt bij uw Toyota dealer terecht voor alles in- en rondom uw auto. Ook als u schade heeft of er een sterretje in uw voorruit gerepareerd moet worden. Wij helpen u graag verder.

/

Lees meer

Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Hoe een Toyota Corolla met een dagwaarde van 114 euro onbetaalbaar kan zijn. Marcel erfde ’m van zijn opa en rijdt er vooral plezierritjes mee. “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” Martien Scheffers reed in twaalf jaar tijd meer dan 1 miljoen kilometer met zijn Toyota Land Cruiser. De onverwoestbare auto is zijn tweede liefde. Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Dat een oude auto nog prima rijdt bewijst deze 23-jarige Toyota Starlet met een roadtrip door Europa. Lees hier het leuke avontuur van Hans en Roxy. Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Waarom de Nederlandse reddingsbrigade de Toyota Land Cruiser nodig heeft om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.