De nieuwe generatie

Duurzaam én fun!

Kinderen laten oudere generaties graag het belang van duurzaamheid zien. Daarin staan ze niet alleen. Uit onderzoek van Mileucentraal en Motivaction (2018) bleek dat de helft van de millennials (25 – 35 jarigen) het maken van duurzame keuzes heel belangrijk vindt, thuis en onderweg. Volgens de nieuwe generatie moeten auto’s dus zo min mogelijk uitstoten, maar ook lekker rijden en er goed uitzien.

De nieuwe generatie hybrid is hét alternatief

Zuinig en plezier rijden tegen een scherpe prijs? De nieuwe generatie hybrid is hét zuinige én krachtige alternatief voor oudere diesels en volledig elektrische auto’s die voor de meeste mensen nog compleet onbereikbaar zijn. De CO2-uitstoot van Toyota was al het laagst van alle Europese automerken. De CO2-uitstoot van de nieuwe generatie hybrid is gemiddeld nog 20% lager. Dit terwijl ze lovend worden ontvangen door automotive journalisten. Zo ziet de nieuwe RAV4 er volgens het Algemeen Dagblad “Indrukwekkender uit dan ooit”.

/
Zuinig rijden zonder in te leveren op kracht?

Duurzame keuzes maken, zonder in te boeten aan rijplezier of uitstraling, dat wordt steeds belangrijker. Daarom ontwikkelde Toyota een nieuw platform dat veel rijplezier biedt en combineert dat met een compleet nieuwe designstijl. Op dit Toyota New Global Architecture-platform (TNGA) zijn de nieuwe RAV4, Corolla en C-HR gebaseerd. Voor het nodige vermogen zorgt de 2.0 High Power Hybrid die 135 kW/184 pk produceert en slechts 1 op 25 verbruikt (correlated NEDC). Zoals Akio Toyoda, President van Toyota Motor Corporation al riep: “no more boring cars!”

/
De laagste CO2 uitstoot van alle automerken in Europa

Dat Toyota het minste CO2 uitstoot van alle mainstream automerken, komt doordat Toyota de hybridetechniek al meer dan 20 jaar perfectioneert (JATO, 2019). Zo stoot de veel verkochte Yaris 1.5 Hybrid Dynamic maar 84 gram CO2 per kilometer uit (correlated NEDC). De gemiddelde uitstoot van High Power Hybrids blijft dankzij het ‘regenereren’ van energie uitzonderlijk laag, terwijl je direct beschikt over extra kracht. Dat bewijst Toyota niet alleen op de openbare weg maar ook door de tweede keer op rij de 24 uur van Le Mans te winnen, in een hybrid!

/
De nieuwe generatie staat op

Jongeren willen oudere generaties graag zien dat met simpele keuzes al een verschil kunt maken. Maar dat hoeft inmiddels allang niet te betekenen dat je inboet op kracht of plezier! Dat laat Toyota zien in het bewustwordingsoffensief rond de voordelen van ‘De nieuwe generatie hybrid’.

Lees meer

Toyota GR SPORT Serie Toyota GR SPORT Serie Ontdek nieuw rijplezier met GR SPORT, geïnspireerd op de high-performance GR modellen van Toyota. Bekijk de Toyota GR SPORT serie en kies voor opvallende Gazoo Racing kleuren. Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Ook Toyota RAV4 en Camry vertegenwoordigd in top 10 populairste auto’s wereldwijd Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld.