Twee jaar Toyota Plus Occasiongarantie

Unieke occasiongarantie op hybride modellen

Na de uitbreiding van de garantietermijn naar vijf jaar op elke nieuwe Toyota, versterkt het merk nu ook de Toyota Plus Occasiongarantie voor hybride modellen. Toyota Plus Occasions is het officiële occasionlabel van Toyota wat exclusief gevoerd wordt door de officiële Toyota dealer. Met de uitbreiding van de Toyota Plus Occasiongarantie onderstreept Toyota zijn vertrouwen in de eigen producten nog eens.

Toyota betrouwbaarste automerk

Het merk Toyota staat al jaren bekend om zijn rotsvaste betrouwbaarheid en bouwkwaliteit. Recent onderzoek van de consumentenbond plaatste het merk Toyota met een rapportcijfer van 8,7 helemaal bovenaan op de lijst van 24 onderzochte automerken. Daarmee is Toyota het betrouwbaarste automerk in het onderzoek. Die betrouwbaarheid wordt nu ook nog eens voor de Toyota Plus Occasions met betere garantievoorwaarden onderstreept.

Twee jaar garantie

Wie kiest voor een Toyota Plus occasion, die krijgt twee* jaar garantie op een Hybride occasion en één jaar* op een niet-hybride occasion. De garantie geldt voor Toyota Plus Occasions tot 8 jaar oud met een kilometerstand van maximaal 170.000. Voorheen gold deze termijn voor Toyota Plus occasions tot 5 jaar oud met een maximum van 170.000 km. Ook profiteert iedere Toyota Plus Occasion-koper gedurende 12 maanden of 15.000 km kosteloos van de Toyota Pechhulp. Deze pechhulpservice geeft zekerheid bij pech onderweg of bij een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week, in heel Europa.

Hybride

Met de verbeterde garantievoorwaarden voor de Toyota Plus Occasions heeft Toyota een van de sterkste garantielabels voor occasions. Vooral op het gebied van de hybride modellen onderscheidt het merk zich. Een gebruikte hybride auto is hét duurzame alternatief voor de occasionkoper. Toyota Plus Occasiongarantie is geldig op auto’s tot 8 jaar oud met een maximum kilometrage van 170.000 km. Bekijk hier de informatie en alle voorwaarden voor de Toyota Plus Occasiongarantie.

Lees meer

Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport ‘Verbrandingsmotor’ zonder CO2-uitstoot Toyota introduceert nieuwe bZ reeks Toyota introduceert nieuwe bZ reeks Nieuwe volledig elektrische modellen stellen de mens centraal Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense Comfortabel reizen met een gerust gevoel Toyota GR Yaris bijzonder enthousiast ontvangen Toyota GR Yaris bijzonder enthousiast ontvangen Rallyauto voor openbare weg ‘beste hot hatch ooit!’, geschikt voor dagelijks gebruik