Toyota e-4me: rijdende relaxruimte

Relax, terwijl deze futuristische Toyota je rondrijdt

Wat zou het toch fijn zijn om tijdens het rijden even te slapen, wat e-mails te beantwoorden of een filmpje te kijken. Wellicht herken je deze gedachten als geen ander. Toyota komt met een oplossing: de Toyota e-4me. Een relax- of hobbyruimte die volledig elektrisch én autonoom rijdt. Geloof ons, je bent nog nooit zo uitgerust uitgestapt.

Je persoonlijke coupé

Werken, sporten, sociale verplichtingen, Je komt uren tekort op een dag. Hoe fijn zou het zijn als je dit allemaal rijdend kunt doen. Zonder dat je op het overige verkeer hoeft te letten. Tijdens het reizen in de e-4me heb je alle ruimte en connectiviteitsmogelijkheden om je favoriete hobby te beoefenen. Je houdt zeeën aan tijd over omdat je niet meer hoeft te wachten totdat je op je bestemming arriveert. Doe bijvoorbeeld je dagelijkse yoga-oefeningen, trek je huispak aan, of woon een vergadering van collega’s bij via het videoscherm. Je dag indelen was nog nooit zo makkelijk.

/
Van autofabrikant naar mobiliteitspartner

Toyota is al lang niet alleen een autofabrikant, maar ook een mobiliteitspartner. Want behalve het ontwikkelen en produceren van auto’s, komen we ook met nieuwe, slimme mobiliteitsoplossingen: van menselijke robots die glimlachend pakketjes bezorgen tot aan een ‘magische’ bezem. Ook voor mensen die tijdens het reizen graag in luxe baden heeft Toyota passend vervoer ontworpen: de Toyota e-4me.

/
Volledig autonoom

Wat is eigenlijk de definitie van luxe? Dat is bijvoorbeeld het comfortabele interieur van een Toyota Camry of de onverwoestbare ‘ik-kan-overal-komen-mentaliteit’ van de Land Cruiser. Behalve dat is luxe ook de vrijheid om tijdens het reizen te doen en laten wat je wilt. Daar komt de Toyota e-4me om de hoek kijken. Deze zelfrijdende auto laat je namelijk met één druk op de knop voorrijden. Neem rustig plaats en de e-4me brengt je vervolgens overal volledig autonoom naartoe. Dankzij de hoekige vormgeving en grote schuifdeuren heb je alle ruimte en een gemakkelijke instap.

/

Niet alleen kun je de dag makkelijker indelen, de e-4me kan fileleed voorkomen. Hoe? Nou, kijk eens in de file om je heen. Hoeveel mensen zitten in hun uppie, maar wél in een 4- of 5-persoonsauto? Dat is toch zonde? Daarom is de e-4me net groot genoeg voor één persoon en neemt hij weinig ruimte in. Deze luxe cocon kun je dan ook het beste vergelijken met een treinreis. Maar dan zonder vertraging, lastige medepassagiers of een slechte wifiverbinding. Wij kijken uit naar de mobiliteit van de toekomst!

/

Lees meer

Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 GeCUE4 is een boomlange basketbalspeler. Alleen is CUE4 geen mens. Maar wat dan wel? Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Toyota bouwt met Woven City stad van de toekomt met verbonden ecosysteem op basis van waterstof. Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Hoe breng je een revolutie teweeg in ons huidige voedselsysteem? Pol Fàbrega doet een dappere poging. Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Handbiker en paratriatleet pakt prestigieuze onderscheiding tijdens feestelijk NOC*NSF Sportgala