Nieuw multimediasysteem voor Toyota Corolla

Nog sneller en nog betere interactie

De Toyota Corolla begint 2022 goed. Nieuw is onder meer Toyota Smart Connect, het multimediasysteem dat uitblinkt door snelheid, interactie en online-mogelijkheden. Daarnaast Toyota introduceert voor de Corolla modeljaar 2022 twee nieuwe carrosseriekleuren.

2,4 keer sneller dan voorganger

Het nieuwe multimediasysteem van de Toyota Corolla is standaard vanaf de Dynamic-uitvoering. Door de krachtige processor is het systeem 2,4 keer sneller dan zijn voorganger en reageert het veel directer op input van de bestuurder. Het centraal geplaatste 8-inch scherm wordt bediend middels het High-Definition-touchscreen.

Toyota Corolla krijgt gloednieuw multimediasysteem
Verbonden met de Cloud

Met het nieuwe systeem krijg je toegang tot Toyota Smart Connect-diensten, waaronder cloud-gebaseerde navigatie met altijd de meest actuele verkeersinformatie en lokale parkeergelegenheden. Alle data en informatie wordt geleverd via de data communicatie module (DCM) van de Corolla. Daarmee is het koppelen van de telefoon niet nodig en hoeven er geen datakosten gemaakt te worden. Ook software-updates kunnen over-the-air uitgevoerd worden. Een smartphone-integratie kan eenvoudig via Apple Carplay en Android Auto. Het 4-jarig Toyota Smart Connect-abonnement is standaard vanaf de Dynamic-uitvoering en biedt toegang tot alle connected services van Toyota.

Slimme spraak-assistent

De bestuurder kan ook gebruikmaken van de spraak-assistent, die natuurlijke conversatieverzoeken herkent. Hierdoor is het bedienen van het nieuwe multimediasysteem extra fijn en ook veilig. De bestuurder hoeft zijn handen niet meer van het stuur te halen om gebruik te kunnen maken van alle functies. En dat gaat verder dan alleen het bedienen van het multimediasysteem. Met spraak-assistentie is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voertuigfuncties te bedienen, zoals het openen of sluiten van de ramen.

Toyota Corolla krijgt gloednieuw multimediasysteem
Meer styling mogelijk

Toyota introduceert voor de Corolla modeljaar 2022 ook twee nieuwe carrosseriekleuren. Maak de Corolla onderscheidend met het nieuwe Platinum White Pearl en Silver Metallic, die optioneel ook als bi-tone leverbaar zijn voor zowel de Hatchback als de Touring Sports. Hierbij wordt de gekozen carrosseriekleur gecombineerd met een zwart dak en zwarte A-, B-, en C-stijlen. Voor de Corolla Sedan is er een nieuw 10-spaaks design voor 17-inch lichtmetalen wielen verkrijgbaar. De vernieuwde Toyota Corolla verschijnt in januari 2022 op de Nederlandse markt

Lees meer

Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'. Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant Deze Corolla Sedan vindt inspiratie in Toyota racedivisie Deze Corolla Sedan vindt inspiratie in Toyota racedivisie Extra sportief design voor de nieuwe Corolla Sedan GR-Sport Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla scoort het hoogst in zijn segment in de jaarlijkse betrouwbaarheidsenquête van de Consumentenbond