Met de Land Cruiser kom je overal

Succesvolle Land Cruiser Adventure Experience in de Beekse Bergen

De kaarten voor het Land Cruiser Adventure Experience waren binnen no-time uitgegeven. Geen wonder, want de Land Cruisers van Toyota zijn wereldwijd legendarisch. Iedereen wilde dan ook graag kennismaken met de nieuwe Land Cruiser en deze als eerste naar hartenlust testen in het zware terrein van Safaripark Beekse Bergen. Het werd voor de deelnemers een avontuurlijk weekend vol modder en water en natuurlijk heel veel Land Cruiser.

Gemaakt voor het zwaarste terrein

De Toyota Land Cruiser is van oudsher ontwikkeld om het zwaarste terrein het hoofd te kunnen bieden. Met onderdelen van Toyota’s vrachtwagendivisie werd een over-gedimensioneerd ladderchassis gebouwd met zware assen. Op dit chassis bouwde Toyota de carrosserie. Dankzij dit oersterke ladderchassis is de bodemvrijheid enorm en de veerweg van de wielen lang, ideaal voor in zwaar terrein. Het stelt de Land Cruiser in staat onbegaanbare wegen begaanbaar te maken. En daarom wordt de Land Cruiser wereldwijd ook ingezet tijdens reddingsoperaties in moeilijk begaanbaar gebieden.

/
/
Puur vakmanschap. Avontuurlijk DNA

De Land Cruiser is perfectie door puur vakmanschap. De hoge kwaliteit van de toegepaste materialen sluit naadloos aan op het avontuurlijke karakter van de Land Cruiser. De Land Cruiser Professional kan worden uitgerust met een speciaal offroad-pakket. In dit geval is de iconische terreinauto uitgerust met een inschakelbaar sperdifferentieel op de achteras, kinetische vering (KDSS), Crawl Control en 5 camera’s voor een uitzonderlijk goed zicht rond de auto waarvan één camera zich onder de voorwielen bevindt, een primeur. Een zware aanhanger trekken? Tot 3.500kg is de Land Cruiser helemaal in zijn element.

/
/

De nieuwe Land Cruiser is verkrijgbaar vanaf € 69.575,-. Als bedrijfswagen beginnen de prijzen vanaf € 31,895 exclusief BTW en BPM. De nieuwe Land Cruiser is te bestellen bij de Toyota dealer.

Lees meer

Land Cruiser met 1 miljoen kilometer! Land Cruiser met 1 miljoen kilometer! Stoere Toyota trekt al 20 jaar zware lasten en bevestigt zijn onverwoestbare reputatie Land Cruiser rijdt feilloos een miljoen kilometers Land Cruiser rijdt feilloos een miljoen kilometers Lees het verhaal John van den Eijnde: hij heeft in totaal maar liefst bijna een miljoen kilometer gereden in zijn Toyota Land Cruiser. Toyota doet mee aan olympische fakkeltocht Toyota doet mee aan olympische fakkeltocht Toyota is de officiële partner van de fakkelloop tijdens de Olympische Spelen van Tokyo 2020! Bij alle Japanse spelen werden Toyota modellen ingezet. Toyota USA beloont heldendaden Toyota USA beloont heldendaden Een Amerikaan die levens redde door met zijn Toyota Tundra anderen te helpen, wordt beloond met een nieuwe pick-up.