De Toyota C-HR is genomineerd als ‘Beste koop’

Autobest is de grootste onafhankelijke autoverkiezing ter wereld

De Toyota C-HR heeft zijn 1ste nominatie op zak! Het nieuwe model is finalist in de Europese verkiezing ‘Autobest 2017’. Als de Toyota crossover wint, mag hij zich een jaar lang ‘Best Buy Car of Europe’ noemen!

Als de nieuwe Toyota C-HR wint, is de Toyota crossover de beste auto die je in Europa kunt kopen die bereikbaar is voor een brede doelgroep. Dat vindt Toyota ook als hij niet wint, maar dan zijn ook onafhankelijke autojournalisten uit maar liefst 31 Europese landen het met ons eens. Namens Nederland zit Rob van Ginneken in de jury. Rob is zelfstandig autojournalist en schrijft voor onder meer De Zaak en Automobiel Management. Rob zit ook in de jury van de Zakenauto van het Jaar.

/
5 finalisten

De jury maakt op 15 december bekend welke auto zich volgend jaar de beste koop van Europa mag noemen. De Toyota C-HR moet het opnemen tegen 4 andere finalisten. Voordat bekend wordt wie wint, vinden op 23 en 24 november op het Italiaanse circuit Vairano nabij Milaan de laatste tests plaats.

“Hoger op de wielen dan traditionele auto’s,
maar wel met de daklijn van een sportief gelijnde coupé”

Grootste autoverkiezing ter wereld

Gekeken naar het aantal Europese landen dat meedoet, is ‘Autobest 2017’ de grootste onafhankelijke autoverkiezing ter wereld! De verkiezing is in 2001 in het leven geroepen. Nadat op 15 december bekend is gemaakt welke auto zich de beste koop van Europa mag noemen, vindt medio februari 2017 de feestelijke uitreiking plaats.

Coupé High Rider

Zoals gezegd: of de Toyota C-HR nu wint of niet, wij vinden de Toyota crossover sowieso de beste koop van Europa. Want vanaf € 25.250,- rijd je in de meest bijzondere compacte crossover van het moment. Hoger op de wielen dan traditionele auto's, maar wel met de daklijn van een sportief gelijnde coupé. Vandaar zijn afkorting die staat voor Coupé High Rider.

/
Ook als Hybrid

Het interieur van de Toyota C-HR is gemaakt van de mooiste materialen. De glanzend zwarte en zilveren accenten geven het een bijzonder stijlvolle uitstraling. Het dashboard is gericht op de bestuurder en de stoelen bieden een optimale steun. De nieuwe Toyota C-HR is er met een efficiënte 1.2 turbobenzinemotor en uiteraard als Hybrid. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van de Toyota C-HR en ontvang als eerste het laatste nieuws rond de nieuwe Toyota crossover!

/

Lees meer

Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hoe zuinig is een hybride auto (zonder stekker) in de praktijk? Volgens de ANWB en Natuur & Milieu is een hybride van Toyota heel zuinig in de praktijk! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant Hoe rijdt de Toyota C-HR volgens de autopers? Hoe rijdt de Toyota C-HR volgens de autopers? We nodigden de Nederlandse autopers uit om de Toyota C-HR te testen. Wat is hun oordeel? Nieuwste Toyota Hybrides zijn hier om te blijven Nieuwste Toyota Hybrides zijn hier om te blijven Waarom Toyota duurzaam rijden leuk maakt