1. Modellen
 2. Overzicht

Yaris Cross Dynamic

SUV

Yaris Cross - Dynamic - SUV
Pure White (040)

Prijs vanaf

33450.0

Standaard motor

1.5 VVT-i

Yaris Cross Private Lease v.a.*

€ 449,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Yaris Cross - Dynamic - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Yaris Cross in 360°

 • Ontwerp

  Ontwerp

  De nieuwe Yaris omringt u met innovatieve technologie. Met een naadloos design en intuïtieve integratie geniet u via Apple CarPlay™ en Android Auto™ met uw smartphone van optimale connectiviteit. Verder ook navigeren met 3D-beelden, 'over-the-air'-updates, een perfecte sound van het speciaal voor de Yaris ontwikkelde JBL audiosysteem en een 10-inch fullcolour Head Up Display.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Yaris Cross te rijden

 • Kopen

  Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Private Lease

  Rijd voor een vast laag maandbedrag een nieuwe Toyota naar keuze. Naast reparaties, onderhoud en de verzekering biedt dit ook bescherming bij ontslag of inkomensverlies. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.