1. Modellen
  2. Yaris Cross
  3. Highlights
€ 32.195

Hallo iconische eigenschappen

7” digitaal instrumentenpaneel

Ontworpen voor essentiële informatie

Van navigatiehulp tot realtime verkeersupdates, een compact 7" scherm geeft alle informatie weer die je nodig hebt voor je reis, zodat je zorgeloos naar je bestemming komt. 

9" Display

Multimedia binnen handbereik

Blijf op de hoogte met een strak 9-inch HD-multimediascherm, ontworpen voor directe toegang tot realtime informatie in één oogopslag. Navigeer eenvoudig naar je bestemming met Apple CarPlay of Android Auto™ voor een uiterst intuïtieve ervaring.

Telefoonintegratie

Intuitieve integratie van je telefoon

Blijf verbonden met draadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay of Android Auto™. Deze intuïtieve technologie is ontworpen voor het leven onderweg: telefoongesprekken voeren en muziek streamen, waar je ook bent.

16" lichtmetalen velgen

Rijd in stijl

Rijd verder in stijl met glinsterende 16" zilverkleurige lichtmetalen velgen, met een onmiskenbaar 10-spaaks ontwerp dat klaar is om de uitdagingen van drukke stadsstraten aan te gaan.

Achteruitrijcamera

Bekijk de wereld andersom

De achteruitrijcamera van Toyota levert een scherp beeld, zodat je eenvoudig achteruit kunt inparkeren. Zicht op alles om aanrijdingen en meer te voorkomen.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/nl/nl?path=highlights/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.nl/modellen/yaris-cross/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.nl/modellen/yaris-cross/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.nl/modellen/yaris-cross/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.nl/modellen/yaris-cross/specifications"}}}}