1. Modellen
 2. Overzicht

Yaris Cross Executive

SUV

Yaris Cross - Executive - SUV
Pure White (040)

Prijs vanaf

39150.0

Standaard motor

1.5 Hybrid

Yaris Cross Private Lease v.a.*

€ 439,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Yaris Cross - Executive - SUV

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Yaris Cross in 360°

 • Ontwerp

  Ontwerp

  De nieuwe Yaris omringt je met innovatieve technologie. Met een naadloos design en intuïtieve integratie geniet je via Apple CarPlay™ en Android Auto™ met je smartphone van optimale connectiviteit. Verder ook navigeren met 3D-beelden, 'over-the-air'-updates, een perfecte sound van het speciaal voor de Yaris ontwikkelde JBL audiosysteem en een 10-inch fullcolour Head Up Display.

 • Motor

  Het zelfopladende hybridesysteem van de vierde generatie zorgt dat elke rit in de Yaris Cross moeiteloos verloopt. De nieuwe 85 kW/116 pk sterke 1.5 Hybrid aandrijflijn biedt de prestaties en efficiency die ongekend zijn in zijn klasse. Hij schakelt naadloos van de benzinemotor over naar elektrische aandrijving, zodat je altijd kan rekenen op een directe acceleratie, een laag verbruik en weinig emissies. Bovendien kom je nog verder in de emissievrije EV-modus.

 • Veiligheid

  Dankzij T-Mate is de Yaris Cross altijd op alles voorbereid, wat de dag ook brengt. T-Mate is de naam voor alle slimme veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen van Toyota. Van actieve veiligheidssystemen als het Pre-Collision System tot aan Toyota Teammate Advanced Park, T-Mate biedt gemoedsrust en assisteert zowel op drukke snelwegen als in drukke steden om jou, je passagiers en andere weggebruikers te helpen beschermen.

 • Ruimte om te leven

  Gebruiksgemak Ruimte om te leven De Yaris Cross is praktisch en veelzijdig met zijn grote achterklep, die je met een simpele voetbeweging kunt openen als je je handen vol hebt. Met de in hoogte verstelbare vloer van de bagageruimte geef je bagage een veilige plek uit het zicht of creëer je extra bagageruimte. En met de innovatieve flexibele riem blijft de bagage – van fiets tot snowboard – stevig op zijn plaats. De bagageruimte kan worden uitgebreid dankzij de in de verhouding 40:20:40 neerklapbare achterbank, zodat je nooit iets waardevols hoeft achter te laten.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Yaris Cross te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.