1. Modellen
 2. Betrouwbaarheid en garantie

GR Supra Legend Premium

Coupé

GR Supra - Legend Premium - Coupé
Prijs vanaf
€ 100.395,-
 • Head-up display
 • JBL Premium audio
 • Licht- en opslagpakket (bagagenet, bevestigingshaken, etc.)
8.1 l/100 km
183 g/km
3.0 Twin-scroll Turbo
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

zorgeloos rijden was nog nooit zo gemakkelijk

10 jaar garantie

Op een Toyota kun je bouwen. Hij brengt je overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer**. Zo kun je je vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor je zijn, zonder stil te hoeven staan bij jouw auto.
Meer informatie
 • 10 jaar garantie / 200.000 km**  

  We geven op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer**. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat je auto 10 jaar is!

              

 • 12 jaar carrosseriegarantie

  Deze garantie dekt ook het doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal- of productiefouten. Hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Toyota plaatwerkdelen zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

 • 3 jaar garantie op oppervlakroest en lakwerk

  Deze Toyota garantie geldt voor oppervlakteroest en lakdefecten die het gevolg zijn van materiaal- of productiefouten

 • Toyota Onderhoud op maat  Regelmatig onderhoud is belangrijk om jouw Toyota veilig en betrouwbaar te houden. Hierdoor blijft je auto maximaal presteren. Maak eenvoudig een afspraak bij je Toyota dealer. En kies één van onze onderhoudspakketten op maat. Daarmee weet je altijd precies waar je aan toe bent. Kies je voor een Standaard of Compleet onderhoudsbeurt dan ontvang je gratis Toyota pechhulp in vrijwel heel Europa.
   
 • Toyota Autoverzekering


  Heldere en transparante voorwaarden en direct online af te sluiten of eenvoudig bij je eigen dealer. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn gegarandeerd, want jouw Toyota gaat altijd naar de officiële Toyota dealer voor schadeherstel. 

  • Jouw Toyota dealer als vast aanspreekpunt
  • Vervangend vervoer bij schade
  • Geen eigen risico 

Toyota pechhulp

Pech onderweg komt altijd ongelegen. Je had je de reis heel anders voorgesteld. De beste manier om problemen met je Toyota te voorkomen is regelmatig onderhoud. Gebeurt dit volgens de fabrieksrichtlijn met de onderhoudspakketten Standaard of Compleet? Dan kun je op pechhulp rekenen in vrijwel heel Europa. Bij het onderhoudspakket Budget kan de pechhulp additioneel worden aangeschaft.

 
Meer informatie

Reparaties

Ongevallen kunnen zelfs de meest voorzichtige chauffeurs overkomen. Gelukkig kun je altijd een beroep doen op het Toyota Authorized Repairer-netwerk, hoe groot of klein het ongeval ook is. Onze technici zijn getraind op het bieden van een ‘start to end’-reparatieservice, die is ontworpen om jouw Toyota in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.
 
Plan je afspraak

''Door Toyota opgeleide technici repareren jouw voertuig volgens de hoogste Toyota-normen (NCAP, BSI, etc.). Als er onderdelen nodig zijn, monteren we alleen echte Toyota-onderdelen met een minimale garantie van 12 maanden. Waar mogelijk, bieden we je gratis een vervangende auto.''

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.