1. Modellen
  2. Overzicht

RAV4 Style

5-deurs

Toyota RAV4

Prijs vanaf

54495.0

Standaard motor

2.5 Hybrid (218 pk)

RAV4 Private Lease v.a.*

€ 689 ,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Toyota RAV4

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

 

Ontdek de RAV4 in 360°

  • Ontwerp

    Een krachtig design statement

    De Toyota RAV4 is gebouwd om waar dan ook te rijden en ontworpen om op te vallen. De combinatie van de stoere looks van een echte SUV en scherpe dynamische vormen geeft de RAV4 een ranke, urban uitstraling. Dit is een uitzonderlijk bekwame SUV die u veilig en in stijl brengt waar u maar wilt zijn.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw RAV4 te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.