5-Persoons Prius+

Nog meer bagage ruimte in uw Prius+

Wilt u meer bagageruimte in uw Prius+. En bent u bereid daarvoor de stoelen op de derde zitrij op te offeren, dan heeft Toyota de oplossing voor u. Namelijk de ombouwoptie. Hierbij vervalt de derde zitrij en wordt de bagageruimte met ongeveer 150 liter vergroot.

Er wordt een vlakke laadvloer geplaatst en het interieur wordt netjes afgewerkt. De auto kan altijd weer omgebouwd worden naar originele staat.

/
Een diepere laadruimte met een volledig vlakke laadvloer.
/
Nette afwerking langs de zijden.
/
Eenvoudige toegang tot het reservewiel.

Ook als u al een Prius+ besteld heeft kunt u hier nog gebruik van maken. Ga naar uw Toyota dealer voor meer informatie. Vanaf: € 650,-

Meer over Prius+

Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hoe zuinig is een hybride auto (zonder stekker) in de praktijk? Volgens de ANWB en Natuur & Milieu is een hybride van Toyota heel zuinig in de praktijk! Hoe werkt de Toyota hybride aandrijving? Check de video Hoe werkt de Toyota hybride aandrijving? Check de video Toyota is, sinds de hybride Prius in 1997, de trotse marktleider op het gebied van hybride rijden. Maar hoe werkt hybride rijden in een Toyota eigenlijk? Visie Toyota over de brandstof van de toekomst Visie Toyota over de brandstof van de toekomst Wat wordt de brandstof van de toekomst? Waterstof, elektriciteit, benzine, diesel? Tijdens een persevent in het Louwman Museum deelde Toyota zijn visie Toyota scoort hoog in praktijkverbruiktest ANWB Toyota scoort hoog in praktijkverbruiktest ANWB Zowel in de categorie ‘Klein Benzine’ als Middelgroot Benzine’ staat Toyota aan kop met respectievelijk de modellen Yaris Full Hybrid en de Toyota Prius.