1. Modellen
  2. Technologie

alle belangrijke informatie in één oogopslag

De nieuwe Prius houdt u van alle belangrijke informatie op de hoogte, zonder u daarmee te overspoelen. Het multifunctionele 7” TFT-display bevindt zich midden in uw blikveld, zonder dat het sportieve stuurwiel een visueel obstakel vormt. Deze digitale cockpit toont u belangrijke informatie, zoals uw rijsnelheid en de resterende elektrische actieradius. Zonder uw ogen teveel te belasten, toont deze digitale cockpit u de belangrijkste informatie, zoals uw rijsnelheid en de resterende elektrische actieradius.

Uw digitale leven onderweg

Het hart van de digitale rijbeleving in de nieuwe Prius is het multimediasystem, dat compatible is met Apple CarPlay en Android Auto. Voer telefoongesprekken, stel het navigatiesysteem in of speel snel en eenvoudig uw eigen favoriete muziek af. En dit alles via het gebruiksvriendelijke 12,3” HD-display met spraakbediening.

Altijd de laatste update

Net zoals uw smartphone via de dataverbinding automatisch de laatste updates ontvangt, blijft ook uw Prius Plug-in Hybrid volledig bij de tijd met Over-The-Air updates. Zo weet u zeker dat u altijd kunt beschikken over de nieuwste software en functionaliteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Perfect zicht

Voor optimale verkeersveiligheid is goed zicht cruciaal. Met de digitale achteruitkijkspiegel kijkt u door obstakels of passagiers op de achterbank heen, alsof ze er niet zijn. In de spiegel ziet u beelden van een camera aan de achterzijde van de auto. Het resultaat is perfect zicht naar achteren en daarmee een verbetering van de veiligheid.