1. Modellen
  2. Technologie

alle belangrijke informatie in één oogopslag

De nieuwe Prius houdt je van alle belangrijke informatie op de hoogte, zonder je daarmee te overspoelen. Het multifunctionele 7” TFT-display bevindt zich midden in je blikveld, zonder dat het sportieve stuurwiel een visueel obstakel vormt. Deze digitale cockpit toont je belangrijke informatie, zoals je rijsnelheid en de resterende elektrische actieradius. Zonder je ogen teveel te belasten, toont deze digitale cockpit jou de belangrijkste informatie, zoals je rijsnelheid en de resterende elektrische actieradius.

Jouw digitale leven onderweg

Het hart van de digitale rijbeleving in de nieuwe Prius is het multimediasystem, dat compatible is met Apple CarPlay en Android Auto. Voer telefoongesprekken, stel het navigatiesysteem in of speel snel en eenvoudig je eigen favoriete muziek af. En dit alles via het gebruiksvriendelijke 12,3” HD-display met spraakbediening.

Altijd de laatste update

Net zoals je smartphone via de dataverbinding automatisch de laatste updates ontvangt, blijft ook je Prius Plug-in Hybrid volledig bij de tijd met Over-The-Air updates. Zo weet je zeker dat je altijd kunt beschikken over de nieuwste software en functionaliteiten.

Perfect zicht

Voor optimale verkeersveiligheid is goed zicht cruciaal. Met de digitale achteruitkijkspiegel kijk je door obstakels of passagiers op de achterbank heen, alsof ze er niet zijn. In de spiegel zie je beelden van een camera aan de achterzijde van de auto. Het resultaat is perfect zicht naar achteren en daarmee een verbetering van de veiligheid.