1. Modellen
 2. Overzicht

Prius Plug-in Hybrid Dynamic

5-deurs

Prius Plug-in Hybrid - Dynamic - 5-deurs
Prijs vanaf
€ 44.695,-
Prius Plug-in Private Lease v.a.*
€ 619,- P/M
 • Digitaal instrumentenpaneel, 7"
 • 12,3 inch multi touch screen
 • 17" aluminium velgen met sierdeksel
0.5 l/100 km
12 g/km
2.0 l Plug-in Hybrid
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Prius Plug-in in 360°

 • Ontwerp

  Oogt niet alleen futuristisch, maar is het ook

  Elk detail van de kenmerkende carrosserie is ontworpen voor optimale efficiency en maximale prestaties. De Prius Plug-in Hybrid onderscheidt zich met zijn slanke, aerodynamische vormen, state-of-the-art technologie en ingenieuze innovaties.

 • Stil, praktisch en dynamisch

  De Prius Plug-in Hybrid rijdt dynamisch en reageert snel. Dat wordt nog versterkt door de verfijnde wegligging en stabiliteit, die te danken zijn aan het uiterst stijve platform. En bij dit alles zorgt de uitgebreide geluidsisolatie voor rust en comfort in het interieur.

 • Boordevol innovatieve technologie

  De Prius Plug-in Hybrid is voorzien van uitgebreide vooruitstrevende technologie, zoals zonnepanelen in het dak – waarvan de energie wordt gebruikt om de accu op te laden – en de Adaptive Automatic High Beam-technologie.

 • Samen veilig op weg

  Toyota Safety Sense is uitgebreid met nog meer intelligente functies. Dat betekent dat rijden in de Prius Plug-in Hybrid nóg veiliger is – voor zorgeloos rijden in elke situatie. Adaptive Automatic High Beam, Lane Departure Alert met Steering Control, Road Sign Assist, Pre-Collision System met voetgangersdetectie en Full-range Adaptive Cruise Control.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Prius Plug-in Hybrid te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl (Opens in new window)

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.