1. Modellen
 2. Overzicht

Prius Plug-in Hybrid Dynamic

5-deurs

Prius Plug-in Hybrid - Dynamic - 5-deurs
Orion Blue (8Q4)

Prijs vanaf

44695.0

Standaard motor

2.0 l Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Private Lease v.a.*

€ 599,-

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Prius Plug-in Hybrid - Dynamic - 5-deurs

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Prius Plug-in in 360°

 • Ontwerp

  Oogt niet alleen futuristisch, maar is het ook

  Elk detail van de kenmerkende carrosserie is ontworpen voor optimale efficiency en maximale prestaties. De Prius Plug-in Hybrid onderscheidt zich met zijn slanke, aerodynamische vormen, state-of-the-art technologie en ingenieuze innovaties.

 • Stil, praktisch en dynamisch

  De Prius Plug-in Hybrid rijdt dynamisch en reageert snel. Dat wordt nog versterkt door de verfijnde wegligging en stabiliteit, die te danken zijn aan het uiterst stijve platform. En bij dit alles zorgt de uitgebreide geluidsisolatie voor rust en comfort in het interieur.

 • Boordevol innovatieve technologie

  De Prius Plug-in Hybrid is voorzien van uitgebreide vooruitstrevende technologie, zoals zonnepanelen in het dak – waarvan de energie wordt gebruikt om de accu op te laden – en de Adaptive Automatic High Beam-technologie.

 • Samen veilig op weg

  Toyota Safety Sense is uitgebreid met nog meer intelligente functies. Dat betekent dat rijden in de Prius Plug-in Hybrid nóg veiliger is – voor zorgeloos rijden in elke situatie.Voorbeelden? Adaptive Automatic High Beam, Lane Departure Alert met Steering Control, Road Sign Assist, Pre-Collision System met voetgangersdetectie en Full-range Adaptive Cruise Control.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Prius Plug-in Hybrid te rijden

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.