1. Modellen
  2. Technologie

Digitaal en gebruiksvriendelijk

Het 12,3” digitale instrumentarium van de Corolla biedt een scala aan functionaliteiten. Je kan zelf bepalen welke media je wil weergeven en belangrijke rijgegevens bekijken. De indeling is uitermate flexibel en stelt je in staat het display naar eigen wens aan te passen. Kies een van de standaard designs Casual, Smart, Sport en Tough om het display nog persoonlijker te maken.

10.5” Multimedia touchscreen met Apple CarPlay

Met de nieuwe Corolla voel je je ook op de digitale snelweg volledig op je gemak. Je kunt gebruikmaken van Apple CarPlay of Android Auto en beschikt zo over snelle connectiviteit, met gemakkelijke bediening via het 10,5” multimedia touchscreen. Klik om de gevraagde functie snel en eenvoudig op te roepen, van navigatie tot handsfree telefoneren via Apple CarPlay, of maak gebruik van spraakbediening om een telefoongesprek te voeren, of een bestemming in te voeren in het navigatiesysteem. 

Voortdurend evolueren

Dankzij actuele Over-The-Air updates via de internetverbinding aan boord beschikt je Corolla Hatchback altijd over de nieuwste technologie en de beste digitale mogelijkheden. De software wordt vanzelf geïnstalleerd zodra deze beschikbaar is, zodat je system altijd up-to-date is, met de nieuwste functies.

De juiste soundtrack voor iedere rit

Net als autorijden kan muziek soms onvergetelijk zijn. De lange samenwerking tussen Toyota en JBL heeft geresulteerd in een buitengewone geluidskwaliteit, te danken aan een combinatie van kunst en wetenschap. Voor een zo compleet mogelijke audiobeleving is zorgvuldig nagedacht Over de locatie van elke speaker is zorgvuldig nagedacht voor een zo compleet mogelijke audiobeleving, die het leven onderweg verrijkt. 

Altijd volledig opgeladen

Wij begrijpen dat je smartphone een belangrijk onderdeel is van je leven. Daarom kun je je smartphone moeiteloos integreren, zodat deze volledig deel uitmaakt van alle digitale functionaliteiten van je Corolla. Om er zeker van te zijn dat je altijd bereikbaar bent, vind je in een compartiment onder het dashboard een draadloze oplader van de nieuwste generatie. Zo weet je zeker dat je smartphone altijd een volle accu heeft.