1. Modellen
  2. Technologie

Digitaal en gebruiksvriendelijk

Het 12,3” digitale instrumentarium van de Corolla biedt een scala aan functionaliteiten. U kunt zelf bepalen welke media u wilt weergeven en belangrijke rijgegevens bekijken. De indeling is uitermate flexibel en stelt u in staat het display naar eigen wens aan te passen. Kies een van de standaard designs Casual, Smart, Sport en Tough om het display nog persoonlijker te maken.

10.5” Multimedia touchscreen met Apple CarPlay

Met de nieuwe Corolla voelt u zich ook op de digitale snelweg volledig op uw gemak. U kunt gebruikmaken van Apple CarPlay of Android Auto en beschikt zo over snelle connectiviteit, met gemakkelijke bediening via het 10,5” multimedia touchscreen. Klik om de gevraagde functie snel en eenvoudig op te roepen, van navigatie tot handsfree telefoneren via Apple CarPlay, of maak gebruik van spraakbediening om een telefoongesprek te voeren, of een bestemming in te voeren in het navigatiesysteem. 

Voortdurend evolueren

Dankzij actuele Over-The-Air updates via de internetverbinding aan boord beschikt uw Corolla Hatchback altijd over de nieuwste technologie en de beste digitale mogelijkheden. De software wordt vanzelf geïnstalleerd zodra deze beschikbaar is, zodat uw system altijd up-to-date is, met de nieuwste functies.

De juiste soundtrack voor iedere rit

Net als autorijden kan muziek soms onvergetelijk zijn. De lange samenwerking tussen Toyota en JBL heeft geresulteerd in een buitengewone geluidskwaliteit, te danken aan een combinatie van kunst en wetenschap. Voor een zo compleet mogelijke audiobeleving is zorgvuldig nagedacht Over de locatie van elke speaker is zorgvuldig nagedacht voor een zo compleet mogelijke audiobeleving, die het leven onderweg verrijkt. 

Altijd volledig opgeladen

Wij begrijpen dat uw smartphone een belangrijk onderdeel is van uw leven. Daarom kunt u uw smartphone moeiteloos integreren, zodat deze volledig deel uitmaakt van alle digitale functionaliteiten van uw Corolla. Om er zeker van te zijn dat u altijd bereikbaar bent, vindt u in een compartiment onder het dashboard een draadloze oplader van de nieuwste generatie. Zo weet u zeker dat uw smartphone altijd een volle accu heeft.