1. Modellen
 2. Overzicht

Camry Dynamic

Sedan

Camry - Dynamic - Sedan
Prijs vanaf
€ 50.649,-
 • 9" multimedia display
 • Toyota MM19® Navigatiesysteem (inclusief 3 jaar gratis kaartupdates)
 • Stoel passagier, elektrisch verstelbaar
5.5 l/100 km
125 g/km
2.5 Hybrid
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Camry in 360°

 • Ontwerp

  De elegante hybride sedan

  De mix van de elegantie van een premium sedan en extra dynamiek geeft de slanke Toyota Camry een krachtige aanwezigheid op de weg. Het front is opnieuw vormgegeven voor maximale visuele impact – zowel de bovenste als de onderste grille is van een nieuw ontwerp. De spijlen in de onderste grille lopen verder door in de zijkant, zodat de Camry breder en dynamischer oogt.

 • Hybride kracht voor de zintuigen

  De Camry Hybrid rijdt nu nog soepeler, zonder dat dat ten koste gaat van power of uitstraling. De Camry wordt aangedreven door een stille 2,5-liter hybride benzinemotor, die de accu automatisch oplaadt. Dit sterke staaltje techniek levert meer dan voldoende koppel bij lage snelheden en genoeg vermogen bij hoge snelheid met snelle reacties op het gaspedaal en een moeiteloze acceleratie.

 • Boordevol innovatieve technologie

  Talloze innovatieve voorzieningen maken de Camry Hybrid tot een verbluffende sedan. Naadloos geïntegreerde technologie maakt elke rit nog plezieriger en biedt een intuïtieve rijbeleving – telkens opnieuw. Het interieur van de Camry Hybrid is bijzonder stil, zodat u optimaal kunt genieten van het heldere geluid van het hoogwaardige surround sound systeem.

 • VEILIGHEID

  Het leven is onvoorspelbaar. Maar in de Camry Hybrid bent u altijd voorbereid op alles wat er op uw route kan gebeuren. Om alle inzittenden te beschermen, behoort Toyota Safety Sense tot de standaarduitrusting. Dit is een uitgebreid pakket van innovatieve rijassistentiesystemen dat ontwikkeld is om continu de situatie rond de auto in de gaten te houden.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Camry te rijden

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.