1. Modellen
 2. Overzicht

Toyota C-HR Business GR SPORT

5-deurs

Toyota C-HR

Prijs vanaf

40195.0

Standaard motor

2.0 High Power Hybrid

C-HR Private Lease v.a.*

€ 495,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Toyota C-HR

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de C-HR in 360°

 • Ontwerp

  ONTWERP

  De Toyota C-HR combineert een scherp, dynamisch design met gedurfde lijnen en een grote spoorbreedte. Het resultaat is een design dat de indruk wekt dat de auto continu in beweging is, zelfs als hij stilstaat.

 • Pakkende prestaties

  Betrokken, dynamisch en bijzonder efficiënt – dit is een nieuw niveau van hybride rijden. En met keuze uit twee hybride-aandrijflijnen geniet u van een ultrasoepele rit, wat er ook gebeurt. En als het echt om vermogen gaat, biedt de 2,0-liter High Power Hybrid meer dan voldoende power.

 • Ontworpen met de stad als territorium

  De Toyota C-HR is ontworpen met de stad als zijn territorium. Zijn wendbaarheid maakt hem ideaal voor krappe verkeersituaties. Met een lengte van nog geen 4,4 meter en een draaicirkel van slechts 10,4 meter manoeuvreert u met gemak door de stad.

 • Altijd aan, zelfs als u dat niet bent

  Geniet van totale gemoedsrust in de wetenschap dat uw Toyota u altijd ondersteunt. Met slimme functies die u helpen in bepaalde situaties, zoals Blind Spot Monitor en Pre-Collision System met voetgangersdetectie, is het een geruststellende gedachte dat u, uw passagiers en andere weggebruikers altijd veilig zijn.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw C-HR te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.