1. Modellen
  2. Overzicht

Toyota C-HR Business GR SPORT

5-deurs

Toyota C-HR

Prijs vanaf

39495.0

Standaard motor

2.0 High Power Hybrid

C-HR Private Lease v.a.*

€ 479,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Toyota C-HR

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de C-HR in 360°

  • Ontwerp

    ONTWERP

    De Toyota C-HR combineert een scherp, dynamisch design met gedurfde lijnen en een grote spoorbreedte. Het resultaat is een design dat de indruk wekt dat de auto continu in beweging is, zelfs als hij stilstaat.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw C-HR te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.