1. Modellen
  2. Connected

Altijd connected, altijd onderweg

Met zijn uitzonderlijke multimediasysteem maakt de bZ4X gebruik van Toyota Smart Connect om u onderweg te voorzien van de nieuwste routegegevens en actuele verkeersinformatie. Ook kunt u beschikbare parkeerplaatsen bekijken en blijft het systeem altijd actueel dankzij over-the-air updates. De MyT app op uw smartphone maakt het leven onderweg gemakkelijker, met een scala aan connected functies.

De MyT app

Controleer het laadniveau van de batterij, plan laadsessies, bekijk ritgegevens en bedien specifieke functies van uw auto op afstand.

Draadloos opladen

De bZ4X beschikt over een handig opbergvak waarin u uw smartphone draadloos kunt opladen. Dankzij het transparante klepje kunt u binnenkomende berichten zien, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Portieren op afstand sluiten en openen

Door de MyT app te downloaden op uw smartphone, kunt u de portieren van uw bZ4X op afstand openen en vergrendelen, zonder dat u een sleutel nodig heeft.

Airconditioning op afstand bedienen

Hoe ver u ook bij uw auto vandaan bent; u kunt via de MyT app altijd de temperatuur in het interieur en de airconditioning instellen.