1. Kopen & aanbiedingen
  2. Inruilwaarde berekenen

Goed voor elkaar

Nu tot wel € 3.000,- éxtra inruilwaarde
Als je nu kiest voor een nieuwe Toyota, dan heb je het héél goed voor elkaar. Want je krijgt tijdelijk tot wel € 3.000,- extra inruilwaarde op je huidige auto. En met een hybride-elektrische Toyota bespaar je ook nog eens op brandstofkosten en CO2. Dat is pas écht goed voor elkaar! Want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.

Tot wel € 3.000,- extra inruilwaarde

Bij Toyota kun je altijd rekenen op een hoge inruilwaarde, maar tijdelijk heb je het nóg beter voor elkaar! Op bijna alle Toyota-modellen profiteer je nu van een extra inruilwaarde tot wel € 3.000,-. Bovendien zijn veel modellen al binnen 2 maanden leverbaar. Weten wat je huidige auto waard is? Bereken dan hieronder je inruilwaarde.
Bereken inruilwaarde

Met deze modellen heb je het goed voor elkaar

Selecteer een van onderstaande modellen en ontdek meer.

Dat is pas echt goed. Voor elkaar.

Extra inruilwaarde is een goede reden om jouw huidige auto in te ruilen voor een Toyota. En daarna blijf je besparen als je tenminste voor een hybride Toyota kiest. De hybride-elektrische motoren van Toyota stoten namelijk minder CO2 uit en verbruiken minder brandstof dan conventionele benzinemotoren. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.
Meer informatie