1. Energy Challenge

Toyota Yaris Energy Challenge

Maak kans op een jaar lang gratis Yaris rijden
Ontdek de grenzeloze energie van de nieuwe Toyota Yaris Hybrid, met zijn geavanceerde hybride technologie, tijdens de Energy Challenge. Rijd je meer dan 50% van de tijd elektrisch, dan maak je kans op een jaar gratis Yaris Hybrid 130 rijden en volledig verzorgde hotelovernachtingen. Laat de energie stromen en doe mee!

Win een jaar lang gratis Yaris rijden

Ben jij ook enthousiast geworden over de nieuwste Yaris? Schrijf je dan nu direct in voor de Yaris Energy Challenge. Rijd je meer dan 50% van de tijd elektrisch, dan maak je kans op een van de prijzen, met als hoofdprijs een jaar lang gratis rijden in een nieuwe Toyota Yaris Hybrid 130 Launch Edition. Of wat te denken van een van de volledig verzorgde overnachtingen in het Amsterdamse Ruby Emma Hotel?
Schrijf je in

Tips voor de Energy Challenge

Je maakt kans op de hoofdprijs door bewust elektrisch te rijden. Onze slimme Toyota Hybrid is ontworpen voor optimale zuinigheid. Met deze tips heb je alvast een grote voorsprong: 

  • Maak gebruik van de ECO-mode
  • De energy monitor helpt en laat zien wanneer je energie terugwint
  • Maak gebruik van regeneratief remmen en voorkom hard remmen
  • Rijd vaak een constante snelheid en zeker niet te hard
  • Anticipeer zo vroeg mogelijk op het verkeer en voorkom onnodig afremmen of versnellen
Ontdek de Yaris

Disclaimer/Actievoorwaarden

Actieperiode loopt van 9 maart 2024 t/m 1 mei 2024. Meer informatie over de Energy Challenge? Bekijk dan de actievoorwaarden.Opens in new window