Toyota Plug-in Hybride Elektrisch

Grotere actieradius op volledig elektrisch

Onze plug-in hybride elektrische voertuigen bieden de voordelen van onze hybride voertuigen, maar zetten een tandje bij zodat de volledig elektrische range veel groter is. Onze plug-in hybrides kunnen op een volle batterij tot 75 km volledig elektrisch en emissievrij rijden. Daarnaast kunnen ze thuis of bij een laadpunt worden opgeladen. Voor langere ritten werken de benzine- en elektromotor naadloos samen zodat er minder brandstof wordt verbruikt.

Het beste van twee werelden

Dankzij de energie die wordt geleverd door de vierde generatie hybride technologie en de grotere capaciteit van de batterij van de plug-in hybride elektrische Prius of RAV4 ga je de weg op met het beste van twee werelden: de dynamische prestaties én de indrukwekkende zuinigheid van een elektrisch voertuig (EV), inclusief CO2-emissie, brandstofverbruik en EV-actieradius die toonaangevend zijn in zijn klasse. En onderweg bijladen is niet nodig.

/
Je Plug-in Hybride opladen

Je kunt je plug-in hybride voertuig op veel plekken opladen, zoals thuis, op kantoor en bij publieke laadpunten - waarvan er steeds meer bijkomen. Zo haal je het beste uit je plug-in hybride elektrische voertuig.

/
Thuis opladen Met de snellader aan boord van de plug-in hybride RAV4 kun je de batterijen binnen circa 7,5 uur opladen via een regulier 10 A stopcontact. En een Prius plug-in hybride in circa 4 uur.
/
Privé laadpunten Het beste laad je de Prius en RAV4 plug-in hybrides op met een Toyota laadpunt thuis of op je werk. Afhankelijk van de aansluitwaarde kun je de RAV4 plug-in hybride binnen circa 2,5 uur opladen - de snelste en bovendien veiligste manier.
/
Publieke laadpunten Ook onderweg is het eenvoudig bijladen bij één van de vele publieke laadpalen. Je vindt ze op steeds meer plekken in de wijk, binnenstad en parkeergarages.
MyT Connected Services

Gebruik de MyT app om de zien hoe efficiënt jij jouw plug-in hybride gebruikt. En hoe je dit verder kunt verbeteren.

Ontdek MyT Connected Services

/
Duurzaam vermogen

Net als alle andere onderdelen in een Toyota, zijn ook de batterijen in onze plug-in hybride elektrische voertuigen ontwikkeld om lang mee te gaan. Met oog op je gemoedsrust wordt elke batterij geleverd met 5 jaar/200.000 km garantie. In combinatie met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt de dekking van de batterij verlengd tot 10 jaar.

/

Een batterij gaat minimaal een autoleven mee. Ons innameplan waarborgt dat de EV-batterijen een tweede leven krijgen of aan het eind van hun levensduur veilig en verantwoord worden afgevoerd. Erkende Toyota-reparateurs verwerken momenteel ruim 90% van onze batterijen en we hebben ons als doel gesteld ruim 50% van het gewicht van een hybride batterij te recyclen.

Lees meer

Toyota bZ4X voorzien van One Motion Grip-besturing Toyota bZ4X voorzien van One Motion Grip-besturing Elektronische besturing zorgt behalve voor rijcomfort ook voor meer beenruimte, betere zitpositie en gemakkelijkere instap Toyota behoort tot populairste automerken in Europa Toyota behoort tot populairste automerken in Europa Met meer dan 1 miljoen verkochte personenauto’s behaalt Toyota de tweede positie Europese personenautoverkoop Toyota GAZOO Racing presenteert GR GT3 Concept Toyota GAZOO Racing presenteert GR GT3 Concept Voorbode van nieuwe GT3-raceauto, plus nog twee modellen Update Bart, Annelouc en Ted Update Bart, Annelouc en Ted 500 km wandelen en minimalistisch leven