Toyota Hybride Elektrisch

Zelfopladende technologie

Ruim 15 miljoen mensen met een Toyota Hybride leggen meer elektrische kilometers af dan alle anderen, dag in dag uit. Met negen hybride elektrische modellen van de vierde generatie waarmee je tot 50% van je stadsritten emissievrij kunt rijden, gaan we aan kop richting een geëlektrificeerde wereld. En daar zijn we ontzettend trots op.

De ene Hybride is de andere niet

Met 23 jaar ervaring biedt onze next-level hybride elektrisch-technologie prestaties en een actieradius van topniveau. Zo kun je met een gerust hart op weg. Een elektromotor als basis met de assistentie van een benzinemotor werken naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Onze zelfopladende hybrides bieden de voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je de auto met een stekker hoeft op te laden.

Ontdek alles over hybride elektrisch rijden

Heb je een vraag over hybride elektrisch?

Vraag het Toyota Hybrid

Bekijk veelbezochte onderwerpen

Duurzaam vermogen

Net als alle andere onderdelen in een Toyota, zijn ook de batterijen in onze hybride elektrische voertuigen ontwikkeld om lang mee te gaan. Met oog op je gemoedsrust wordt elke batterij geleverd met 5 jaar/100.000 km garantie. In combinatie met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt de dekking van de batterij zelfs verlengd tot 10 jaar.

/

Een batterij gaat minimaal een autoleven mee. Ons innameplan waarborgt dat de batterijen een tweede leven kunnen krijgen. Of uiteindelijk aan het eind van hun levensduur veilig en verantwoord worden afgevoerd. Erkende Toyota-reparateurs verwerken momenteel ruim 90% van onze batterijen en we hebben ons als doel gesteld ruim 50% van het gewicht van een hybride batterij te recyclen.

Heb je een vraag over hybride elektrisch?

Hybride coaching
/

Via de smartphone-app MyT heb je toegang tot een reeks verbonden services die ontwikkeld zijn om het rijden veiliger en plezieriger te maken. Hybrid Coaching leert je hoe je in de EV-rijmodus zo zuinig mogelijk en met een minimale milieu-impact in je hybride elektrische voertuig rijdt.

Ontdek MyT Connected Services

Lees meer

Toyota GAZOO Racing presenteert GR GT3 Concept Toyota GAZOO Racing presenteert GR GT3 Concept Voorbode van nieuwe GT3-raceauto, plus nog twee modellen Update Bart, Annelouc en Ted Update Bart, Annelouc en Ted 500 km wandelen en minimalistisch leven GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak