De nieuwe generatie hybrid

Nú tot wel € 3.000,- voordeel

Toyota werkt al sinds 1970 aan de perfectionering van de hybridetechnologie en is inmiddels marktleider in hybride voertuigen. Alleen al in Nederland rijden meer dan 120.000 Toyota Hybrids. Stuk voor stuk auto’s waarin u tot 50% van de tijd elektrisch rijdt. Zónder stekker*. Plan een vrijblijvende proefrit in uw favoriete Toyota Hybrid en ontdek het comfort van hybride rijden.

De voordelen van hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden, zonder stekker* 
  • Standaard uitgerust met automaat
  • Standaard 5 jaar garantie of tot 200.000 km
  • Inclusief Toyota at Homeservice
Nieuwe generatie Yaris
Toyota Hybrid Deals: nú tot € 3.000,- voordeel**

Kiezen voor een van onze geselecteerde hybride modellen is aantrekkelijker dan ooit. Want met onze speciale Hybrid Deals loopt uw voordeel tijdelijk op tot wel € 3.000,-. Kies bijvoorbeeld voor gratis accessoires, een gratis brandstofpas of een inruilvoordeel tot maar liefst € 3.000,-! Vraag vandaag nog online een proefrit aan of laat een offerte opmaken.

/
Gratis accessoires tot € 1.750,-
/
Extra inruilvoordeel tot € 3.000,-
/
Gratis brandstofpas tot € 1.500,-

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
  •   Direct uw inruilwaarde
  •   100% vrijblijvend
  •   Vanuit officiële Toyota dealer
Jarenlang zorgeloos rijplezier

Kiest u voor Toyota, dan kiest u voor innovatie én betrouwbaarheid. Alle elementen in een Toyota zijn ontworpen om lang mee te gaan, dus ook de batterijen. Elke batterij in een Toyota hybride wordt geleverd met 5 jaar garantie of tot 100.000 km. Deze garantie kunt u met onze ‘Hybride Zekerheid Controle’ bovendien tot maximaal 10 jaar verlengen.

Nieuwe generatie Yaris
Haal nóg meer uit uw Toyota Hybrid

Via de MyT smartphone app geniet u van een reeks connected services, ontworpen om Toyota rijden nog veiliger en leuker te maken. Zo helpt ‘Hybrid Coaching’ u om het maximale uit uw hybride rijstijl te halen. Daarmee verlaagt u niet alleen uw brandstofverbruik, maar de impact op het milieu. Een win-winsituatie.

Nieuwe generatie Yaris

Veelgestelde vragen

Hoe werken de Hybrid Deals?

Hoe krijg ik de Hybrid Deal?

Plan online een proefrit op locatie of vraag een offerte aan. Stel samen met uw dealer uw favoriete auto samen en geef aan welk voordeel u wenst te ontvangen.

Wanneer ontvang ik de brandstofpas?

De brandstofpas wordt bij u thuisbezorgd door Travelcard. Travelcard zal de brandstofpas verzenden zodra het kenteken van uw nieuwe auto bekend is. Dit is vlak na de aflevering van uw auto.
Travelcard zorgt er ook voor dat u de pincode ontvangt van de brandstofpas.

Waar kan ik tanken met de brandstofpas?

Deze brandstofpas kunt u gebruiken bij meer dan 4.000 tankstations in Nederland. Dit zijn alle deelnemende tankstations.

Disclaimer

Actieperiode loopt van 21-12-2021 t/m 31-03-2022 (Uiterste registratiedatum 31-06-2022). Actie is niet geldig i.c.m. Private (Flex)Lease. Actie geldt niet i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

** Tot € 3.000,- voordeel is van toepassing op de Toyota C-HR.