1. Toyota Rijders
  2. Navigatie updates

Toyota kaartupdates!

Profiteer van 3 jaar kaartupdates voor € 169,-
Met de zomer in aantocht ben u misschien al druk bezig met het maken van plannen voor leuke uitstapjes of uw vakantie. Juist dan is het ook handig dat u moeiteloos de weg weet te vinden naar deze locaties. Veilig. En zonder gezoek. Dat gaat makkelijker als u weet waar u naartoe gaat. Daarom kunt u nu gebruikmaken van onze aanbieding voor 3 jaar kaartupdates van de Toyota navigatie. Zo beschikt u over de nieuwste kaarten en weet u zeker dat u probleemloos naar elke bestemming rijdt. 

Check of uw Toyota in aanmerking komt voor kaartupdates

Rijdt u met het Toyota Touch 2 with Go (Plus) systeem overal moeiteloos naar toe? Dan wilt u dit natuurlijk graag zo houden. Júist als u op weg bent naar onbekende bestemmingen in deze zomermaanden. U kunt nu extra voordelig uw navigatiekaarten laten updaten. De navigatiemodules die hiervoor in aanmerking komen zijn de MM17 en MM19. Staat uw module hierbij? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij uw dealer! Weet u niet over welk systeem uw auto  beschikt. Vraag het uw dealer.

Plan uw afspraak Vind uw dealer

Profiteer van 3 jaar kaartupdates voor € 169,-

Dat betekent een voordeel van € 100,-! Een mooi bedrag dat u vast goed kunt besteden. Bovendien geniet u deze zomer én de komende jaren van de meest actuele navigatiekaarten. Zo weet u zeker dat u moeiteloos de weg vindt naar iedere bestemming.

Drie jaar navigatie updates:
Nu van € 269,- voor € 169,-

Altijd de juiste route en een kortere reistijd

Actuele navigatie in de auto is altijd de moeite waard. Voor iedereen. Het verhoogt de verkeersveiligheid, vermindert stress, reduceert het aantal onnodig gereden kilometers én maakt het rijden een stuk prettiger. Zeker in de zomermaanden. Denk aan die felle zon of een flinke regen- of hagelbui. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een goede routebegeleiding. Met een navigatiesysteem dat up-to-date is vermijdt u files, rijdt u een stuk veiliger en komt u zeker op tijd aan op uw bestemming. Iedere rit weer. 
* Deze actie is alleen geldig in de maanden mei en juni 2023.