Kinderzitjes

Om veilig mee thuis te komen

Als er iets is dat u veilig van A naar B wilt vervoeren, zijn dat wel uw kinderen. Toch komt het vaak voor dat een verkeerde stoel is gekozen, of dat de stoel niet juist is geïnstalleerd. Daarom informeren we u graag over het belang van het kiezen van het juiste kinderzitje en hoe u deze op de correcte wijze installeert. Onze Toyota dealers adviseren u hier natuurlijk graag in.

Een kinderzitje kan het leven van uw kind redden

Het lichaam van een kind is nog te klein en kwetsbaar voor standaard veiligheidsriemen. Een correct geïnstalleerd kinderzitje zorgt ervoor dat de kracht van een botsing evenredig wordt verdeeld. Hiermee wordt het risico op ernstige verwondingen, en zelfs overlijden, met 70% verminderd in vergelijking met een kind dat zonder kinderzitje en autogordels in de auto vervoerd wordt.

Kies het juiste kinderzitje

Het is belangrijk dat u een autostoeltje kiest die past bij de leeftijd en het gewicht van uw kind. De regelgeving kan veranderen, dus controleer regelmatig of u nog steeds een passend autostoeltje gebruikt.

/
Toyota kinderzitjes

Toyota heeft een uitgebreid aanbod kinderzitjes voor alle leeftijden en gewichten. Gemaakt voor zowel comfort als veiligheid, met robuuste materialen en de beste kwaliteit bevestigingen.

Wat is ISOFIX

We bieden Duo Plus en KidFix aan. Beide zijn voorzien van het ISOFIX systeem. ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor het veilig bevestigen van autostoeltjes in de auto. Uw Toyota dealer laat u graag zien waar de ISO bevestigingspunten zich in uw Toyota bevinden.

/

Lees meer

Alles over subsidie op elektrische bedrijfswagens Alles over subsidie op elektrische bedrijfswagens Profiteer van maximaal 5.000 euro per auto Yaris: diepgeworteld in Europa Yaris: diepgeworteld in Europa Al sinds 2001 geproduceerd in Frankrijk In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota Focus op meerdere alternatieve aandrijflijnen Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Meeste zoekopdrachten dankzij uitgebreid en uniek aanbod