1. Private lease
  2. Suv

Private lease een SUV

Voordelig een SUV private leasen met Toyota
Met een private lease SUV van Toyota geniet je van de vele voordelen van een SUV zoals comfortabel rijden, de hoge instap en meer ruimte voor jou en je medepassagiers. En al sinds de oorsprong van de Toyota Land Cruiser in 1951 staan SUV's van Toyota garant voor avontuur buiten de gebaande paden. Wat begon als militair voertuig, evolueerde al snel tot dé standaard voor terreinwagens.

Wat is private lease?

Private lease kun je zien als abonnement op je auto waarbij alle autokosten zijn inbegrepen. Zonder spaargeld uit te geven, rijd je in een nieuwe Toyota. En dat all-in voor een vast bedrag per maand. Private Lease van Toyota is een voordelige manier van autorijden waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo hoef je je niet druk te maken over onverwachte kosten van reparaties. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een deel van de waarde van de auto vooruit te betalen, hierdoor word je private lease maandbedrag nog lager.

4 redenen om te kiezen voor een SUV van Toyota:

  • Ruim en comfortabel interieur met hoge zitpositie
  • Hoogstaande veiligheidsvoorzieningen, zoals Blind Spot Monitoring
  • Bewezen kwaliteit van Toyota
  • Meer dan 60 jaar expertise op gebied van SUV’s en 4x4 techniek

Private lease de Toyota C-HR

De C-HR staat voor coupé high rider, en dat is niet voor niets. Hij staat hoog op z’n wielen maar heeft wel de daklijn van een sportief gelijnde coupé. Met een strakke wegligging ga je geen bocht uit de weg. En met een efficiënte hybride aandrijflijn geniet je van een zuinige, krachtige manier van rijden. Het fraaie exterieur vol scherpe lijnen geeft de Toyota C-HR een krachtig en zeer herkenbaar silhouet.

C-HR private lease

Private Lease de Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is gemaakt om op te vallen. De nieuwe generatie RAV4 combineert luxe en grenzeloos avontuur. Met zijn innovatieve hybride aandrijflijn profiteert je van alle voordelen van elektrische aandrijving, zonder opladen. Een auto vol innovatieve technologie. Van soepele, efficiënte hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en connected digitale features. De Toyota RAV4 verenigt het stoere karakter van een SUV met verfijnde stijl en vooruitstrevende technologie.

RAV4 private lease

De voordelen van Toyota Private Lease

Met private lease van Toyota weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Naast dat het in veel gevallen goedkoper is dan kopen, hoef je je geen zorgen meer te maken over verzekeringen, onverwachte reparatiekosten, pechhulp of nieuwe banden. En altijd vervangend vervoer bij ongelukken en diefstal. Alles is inbegrepen, voor een vast bedrag per maand. Private lease van Toyota biedt daarnaast ook vele extra’s zoals; het tussentijds aanpassen van de kilometrage, een Ongevallen inzittendenverzekering en het is tevens kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies.