Schadeherstel bij de Toyota dealer

Kijk mee hoe dat werkt

Schade aan je auto? Bij de Toyota dealer bent je ervan verzekerd dat de schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Bekijk de video om te zien hoe dat in z’n werk gaat.

Deskundig schadeherstel is vakwerk. Belangrijk dus om dat bij een betrouwbaar bedrijf te laten uitvoeren. Zoals bij Toyota dealer Ramselaar, waar zo’n 300 schadeherstellingen per jaar worden uitgevoerd voor Woerden en omgeving. Eigenaar Cees van Ramselaar laat in de video zien wat je bij zo’n herstel kan verwachten.

Inleveren
Na het afgeven van de sleutel, controleert de dealer vooraf waarvoor de auto wel of niet verzekerd is en wanneer je de auto weer kan ophalen. Indien gewenst krijg je een vervangende auto mee. Vervolgens gaat de auto naar een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf dat ervoor zorgt dat de auto weer perfect wordt hersteld volgens alle merkspecificaties.

Buigen en spuiten
Om de bumper zacht te maken, wordt deze verwarmd met infrarood. Dit is nodig om de auto weer in zijn originele vorm terug te kunnen buigen. Daarna is alles klaar om gespoten te worden. Die verf wordt samengesteld uit een recept van de lakfabrikant. De percentages kleuren leveren bij elkaar de perfecte, oorspronkelijke kleur.

/

Laatste check
Na de reparatie wordt gecontroleerd of alles – zoals in dit geval de parkeersensoren en de verlichting – weer werken. Vervolgens wordt gecontroleerd of er nog andere storingen of schades zijn. Als alles klopt, dan kun je je volledig herstelde auto weer ophalen!

Lees meer

De kracht van meer dan 50 jaar ervaring De kracht van meer dan 50 jaar ervaring Toyota maakt al ruim 50 jaar verrassende en succesvolle sportauto’s zoals: de Sports 800, de 2000GT, de Celica, de Supra, de Corolla, de MR2 en de GT86. Toyota.nl is weer genomineerd voor ‘Website van het Jaar’! Stem & Win! Toyota.nl is weer genomineerd voor ‘Website van het Jaar’! Stem & Win! Vorig jaar heeft Toyota.nl in de categorie automotive de tweede plaats behaald bij de verkiezing ‘Beste Website van het Jaar 2015’. Daar waren we uiteraard heel blij mee! Helpt u ons dit jaar weer in de strijd om die felbegeerde eerste plaats? Waar het allemaal mee begon: Toyoda AA Waar het allemaal mee begon: Toyoda AA In de zalen van het Louwman Museum is een eeuw automobiele perfectie te zien: gestroomlijnde carrosserieën en lichtmetalen wielen glimmen de bezoekers tegemoet, de geur van leder hangt in de lucht. Toyota presenteert de nieuwe GR86 Toyota presenteert de nieuwe GR86 Focus op stijvere carrosserie, lager zwaartepunt en lager gewicht voor betere prestaties en dynamiek