Elke autorit een feestje

De Toyota C-HR met JBL premium audiosysteem

Zet de muziek aan in je Toyota C-HR en het is net alsof je live een concert bijwoont! De Toyota C-HR Premium en de Toyota C-HR Bi-Tone Plus zijn uitgevoerd met een tailor made audiosysteem van JBL. Het premium audiomerk dat bekend is van de grootste muziekevents. Let’s party!

Als je meer dan een uur per dag in je auto doorbrengt, doe je dat het liefst onder de beste omstandigheden. De verrassende helderheid en intensiteit van het JBL audiosysteem maken de autorit tot een feestje. Iedere keer opnieuw.

Toyota C-HR tailor made

Al sinds 1996 bestaat de samenwerking van Toyota met JBL. Het premium audiomerk laat in meerdere modellen van Toyota van zich horen. Maar nog niet eerder ontwikkelde JBL een audiosysteem voor een specifiek Toyota model. Zo wel voor de Toyota C-HR! Al bij de eerste schetsen van de Toyota C-HR werd rekening gehouden met het JBL audiosysteem. Elk interieurdetail werd geanalyseerd om de ongekende geluidskwaliteit volledig tot zijn recht te laten komen. Met succes!

/
Het JBL audiosysteem

Het JBL audiosysteem bestaat uit een 8-kanaals, 576 Watt stereoversterker met 9 high-performance speakers. Voorin het interieur zitten twee speakers en twee subwoofers die de sound breeduit verspreiden. Achterin zitten twee full range speakers die een enorm tonenbereik hebben. Daarbij komt nog een 19 cm subwoofer die de lage tonen prachtig weergeeft. Een primeur in een Toyota zijn twee akoestische hoorn tweeters in de A-stijlen van de Toyota C-HR. De gepatenteerde tweeters die de hoge tonen ten gehore brengen, worden exclusief door JBL geproduceerd. Ze passen perfect bij het design van de crossover.

/
Applaus voor de rijervaring

Luisteren naar muziek zoals de muzikant het bedoeld heeft. Het JBL audiosysteem in de Toyota C-HR Premium en de Toyota C-HR Bi-Tone Plus maakt deze droom waar. Of je nu naar de radio luistert, naar je MP3-speler of je muziek streamt, JBL vult je auto met perfect geluid. Van kristalhelder subtiel naar de diepste bastonen. Het audiomerk gebruikt enkel hoogwaardige materialen en de meest innovatieve technologie. Het is niet voor niets dat JBL geluid levert op grote evenementen. Toyota en JBL maken een concertgevoel in je auto mogelijk. Deze Toyota C-HR rijervaring is een applaus waard!

/

Lees meer

Toyota Five Continents Drive Project Toyota Five Continents Drive Project Toyota gelooft: ‘Op de weg leren we hoe je nog betere auto's kunt maken.’ Het 5 Continents Drive Project werd in het leven geroepen om dit te toetsen: van 2015 tot de Olympische Spelen van To-kio in 2020 zullen Toyota-medewerkers wereldwijd de hybride modellen van Toyota testen. Een betere lucht voor iedereen Een betere lucht voor iedereen Als een van de grootste autofabrikanten ter wereld neemt Toyota de taak om het milieu te beschermen uiterst serieus. Daarvoor ontwikkelen zij auto’s die zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn. Toyota’s Europese designstudio ED2 Toyota’s Europese designstudio ED2 Toyota bouwt niet alleen auto’s in Europa; ze worden hier ook ontworpen. Zoals de nieuwe Toyota Yaris, Toyota Verso en de stoere Toyota C-HR. Brandstofcellen wekken energie op in Toyota fabriek Brandstofcellen wekken energie op in Toyota fabriek Toyota wekt met brandstofcellen energie op in haar Motomachi-fabriek in Toyota City, Japan. Lees hier alles over deze nieuwe manier van stroomopwekking!