Speciale accessoires voor Yaris Cross

Voor bescherming, meer bagageruimte en uitstraling

Ga op avontuur met de Yaris Cross – neem je fiets(en) of ski’s mee of trek met het hele gezin eropuit naar de bossen – of doe gewoon de wekelijkse boodschappen in de stad. De op maat gemaakte accessoires van Toyota bieden de Yaris Cross extra bescherming tegen beschadigingen en ze geven hem ook een nog stoerder uiterlijk. Of ze zorgen gewoon voor extra bagageruimte.

Stoere outdoor-uitstraling van een SUV

Geef je Yaris Cross een nog stoerdere uitstraling met het Outdoor Pack. De roestvrijstalen treeplanken beschermen de dorpels tegen harde voorwerpen en de spatlappen achter de voor- en achterwielkasten beschermen de auto niet alleen tegen steenslag, maar houden de carrosserie ook schoon. Maar je wilt natuurlijk ook het interieur beschermen als je terugkomt van een avontuur.

Voor het optimaal in conditie houden van het in- en exterieur van je Yaris Cross heeft Toyota een fraaie oplossing.

Toyota Yaris Cross accessoires
Protection Pack

Na een wandeling over modderige bospaden springt je hond geheid met vieze poten in de kofferbak. En de leden van je dochters voetbalteam slingeren na de wedstrijd altijd de sporttassen achterin. Natuurlijk wil je geen krassen en vuil op en in je Yaris Cross. Het Protection Pack biedt de oplossing met beschermers voor de bagageruimtevloer en de achterbank, tegen schade door bagage. Maar ook met stootlijsten, die de carrosserie beschermen tegen openslaande portieren van andere auto’s. Speciale folie beschermt de lak als de auto onder een boom geparkeerd staat en bij het monteren en gebruiken van de fietsendrager.

Toyota Yaris Cross accessoires
Travel Pack

De Toyota Yaris Cross heeft een avontuurlijke uitstraling en als je op avontuur gaat, heb je nooit genoeg bagageruimte. Zorg voor extra ruimte voor je uitrusting voor een weekend moutainbiken of skiën met familie of vrienden. Toyota heeft niet alleen speciale dakkoffers voor de Yaris Cross, maar ook fietsendragers en ski- en snowboarddragers. Er is ook een trekhaak leverbaar voor als je een aanhanger wilt meenemen. Allemaal specifiek voor de Toyota Yaris Cross ontwikkeld, zodat je veilig op avontuur kunt.

Toyota Yaris Cross accessoires