Toyota Aygo X prologue

STERKE PERSOONLIJKHEID EN GEDURFDE STIJL

De tijd is aangebroken om de stadsauto opnieuw uit te vinden! Maak kennis met de nieuwe Toyota Aygo X prologue, een supercoole auto die compact is en een gedurfd design heeft.

DE STADSAUTO MET GROTE IMPACT
/

Brutaal design
De Aygo X prologue is ontworpen door ons Europese designcenter nabij de Franse badplaats Nice. De prachtige Mediterrane omgeving haalt het beste uit onze designers naar boven, want kijk eens naar zijn brutale design! Val je graag op? Dan is de Aygo X prologue met zijn spannende crossover-design wel wat voor jou. Daarbij is de Aygo X prologue ideaal voor in de stad. Hij is compact en doordat-ie wat hoger op zijn wielen staan, heeft-ie geen enkele moeite met een drempeltje hier en daar.

Klaar voor het avontuur
‘Spice up your life’. Hier is de Toyota Aygo X prologue voor gemaakt. Zijn opvallende bi-tone kleuren en sportieve daklijn zorgen ervoor dat je achter het stuur alle aandacht trekt. De hightech koplampen lopen door in de motorkap en vormen op die manier als het ware een vleugel. Over attitude gesproken! En met de geïntegreerde houder voor een fietsendrager ben je met de Aygo X prologue altijd klaar voor het avontuur. De buitenspiegels zijn uitgerust met actiecamera’s, zodat je elk moment met de buitenwereld kunt delen.

/
/

Geboren in Europa
We zeiden het al: de Aygo X prologue is geboren in Europa, vlak bij Nice om precies te zijn. Hier bevindt zich ons Europese designcenter ED2. De designers hier hebben de Aygo X prologue ontworpen met een belangrijke doelgroep voor ogen: de jonge stadsbewoners van Europa. Jonge automobilisten die zich willen onderscheiden, ook met hun auto. Ze willen een auto waarmee ze hun persoonlijkheid kunnen uiten terwijl ze plezier hebben achter het stuur. De nieuwe Toyota Aygo X prologue is die auto.

De Toyota Aygo X prologue

Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Toyota’s Fuel Cell-technologie geeft Eiffeltoren groen licht Waarschuwing voor valse Whatsapp-berichten Waarschuwing voor valse Whatsapp-berichten Bericht ontvangen? Direct verwijderen Een leven lang Toyota Een leven lang Toyota Jos Houwers is 50 jaar werkzaam voor Toyota specialist Mengelers, nu is het tijd voor pensioen Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport ‘Verbrandingsmotor’ zonder CO2-uitstoot