1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. 2017 093 Toyota Pechhulp

Pech onderweg

Altijd en overal onbezorgd op weg met Toyota Pechhulp
Zelfs met je Toyota kan het gebeuren dat je onderweg met pech komt te staan, al doen we er alles aan om dit te voorkomen. Met onze gratis Toyota Pechhulp komen we je in het geval van autopech natuurlijk snel helpen, zodat je weer verder kunt genieten van je vakantie. Maar wat doet Toyota Pechhulp allemaal voor je?
 • Hoe kan ik lid worden van Toyota Pechhulp?

  Wie een nieuwe Toyota koopt, krijgt van Toyota gratis pechhulp in vrijwel geheel Europa. Dit betekent 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar hulp bij pech onderweg. Diezelfde service krijg je als je jouw Toyota laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijnen bij de Toyotadealer in Nederland. De dekking loopt dan na het gepleegde onderhoud gelijk met de onderhoudsinterval van je auto, een jaar of 15.000 kilometer (na gelang het eerste zich voordoet).

 • Pechhulp pasje

  Bij aflevering of na het reguliere onderhoud krijg je van de Toyota dealer een Pechhulp pasje. Op het pasje staat het telefoonnummer dat je kunt bellen bij pech. Tevens staat er een einddatum en/of maximale kilometerstand op. Als je voor die tijd weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Toyotadealer, ben je altijd verzekerd van onze Toyota Pechhulpservice.

Wat is pech?

Onder pech verstaat Toyota gevallen waarbij je niet meer verder kunt rijden met je Toyota. Dit geldt dus ook voor het verliezen van de autosleutels, je met een lege accu of brandstoftank staat of een lekke band hebt.

Woonplaatsservice

Toyota komt ook aan huis! Toyota Pechhulp helpt je niet alleen onderweg, maar ook voor de deur. We proberen dan met een (nood)reparatie je weer op pad te helpen. Mocht dit niet direct lukken, dan zorgen we ervoor dat de auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer wordt gebracht.

Verder van huis

In de meeste gevallen kunnen we je vaak direct weer op weg helpen. Er zijn echter situaties dat het verhelpen van een probleem wat meer tijd kost, ook in de Toyota werkplaats. Onderweg of op je vakantieadres brengt pech vaak meer ongemak met zich mee dan normaal. Daarom bieden we buiten een straal van 50 kilometer van je woonplaats bij pech wat extra mogelijkheden, zoals:

 • een hotelaccommodatie
 • tijdelijk vervangend vervoer
 • transport naar huis of naar de je bestemming
 • En de caravan?

  De Pechhulp is bedoeld om je te helpen op het moment dat je pech hebt met je Toyota. Geen probleem als je onderweg bent met een caravan of trailer. Wij zorgen er ook voor dat deze meegaat naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer. Pech aan de caravan of trailer valt echter niet onder de Toyota Pechhulp.

Kan ik mijn Toyota ook uitlenen?

Ja, dat kan. De dekking van Toyota Pechhulp is op kenteken. Het is wel belangrijk dat wanneer je de Toyota van eigenaar wisselt, dit doorgeeft bij de Toyota-dealer. Hij kan dan een nieuw pasje printen met de gewijzigde gegevens.