1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. Toyota extra beveiligen met startonderbreker

Je Toyota extra beveiligen met een startonderbreker

Beveilig je Toyota met een startblokkering
De Toyota RAV4 en Toyota C-HR zijn populaire auto’s, maar hiermee zijn ze helaas ook interessant voor dieven. Er zijn mogelijkheden om je auto extra te beveiligen tegen diefstal. Een betaalbare optie voor de huidige diefstalmethode is de extra beveiliging door middel van een startblokkering.

Extra zekerheid met een tweede startonderbreker

Met een tweede startonderbreker kun je de auto extra beveiligen. Deze is voor jou met 22% korting verkrijgbaar voor 395 euro inclusief montage. De tweede startonderbreker bestaat uit een tag en een elektronische unit in de auto. Het systeem controleert nog eens extra of je daadwerkelijk in de auto zit waardoor de auto moeilijk te stelen is.
Startonderbreker aanvragen

Andere extra beveiligingsmogelijkheden

Toyota biedt per model verschillende mogelijkheden om de auto extra te beveiligen. Dit is per model te vinden in de prijslijst.

Voor de Toyota C-HR en Toyota RAV4 zijn dit de belangrijkste extra beveiligingsopties:

 • Alarm (klasse 3)
  De beste bescherming tegen de huidige vorm van diefstal lijkt een SCM goedgekeurd alarm. Met een klasse 3 alarmsysteem is de auto voorzien van perimetrische beveiliging (deuren), interieurbeveiliging, noodstroomsirene, dubbele startonderbreker en een hellingshoekdetector.

 • Mechanische beveiliging
  Naast elektronische alarmsystemen voert Toyota Nederland ook BearLock-sloten. BearLock® staat voor mechanisch beveiligingssysteem voor auto's (ofwel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie). Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot is een revolutionaire en uiterst effectieve methode om autodiefstal te bemoeilijken. Dit systeem werkt met het gepatenteerde en geregistreerde systeem NRK® (Non-Removeable-Key®). Dit houdt in dat de sleutel uitsluitend verwijderd kan worden in vergrendelde toestand.

 • Keyless Protector
  De Keyless Protector is leverbaar voor auto’s zonder een Motion Key. De Keyless Protector zorgt ervoor als de sleutel 3 minuten stilligt, de sleutel in een slaapstand overgaat en geen signaal meer uitzendt. De sleutel is te activeren door ermee te bewegen. De Keyless Protector kan worden gecombineerd met alarmsystemen.

 • Terugvindsysteem
  Met een terugvindsysteem is de auto op afstand te volgen. Indien de auto gestolen is, kan er 24/7 contact opgenomen worden met de alarmcentrale die direct een opsporingsprocedure in gang zet.

 • MyToyota-app
  Vrijwel alle nieuwe Toyota’s beschikken over connectiviteit via de MyToyota-app. Deze app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Door een MyToyota-account aan te maken, de auto te koppelen en de Connected Services te activeren is te zien waar de auto staat geparkeerd. Constateer je dat jouw auto is gestolen? Check dan direct de MyToyota-app voor de laatst geregistreerde locatie. Geef deze direct door aan de Politie. Daarmee vergroot je de kans dat jouw auto wordt teruggevonden.

De prijzen van de mogelijkheden staan per model in de prijslijst. De officiële Toyota dealer kan hier ook in adviseren. 

Heb je vragen over het onderwerp of wil je meer informatie over de mogelijkheden die Toyota aanbiedt om diefstal te bemoeilijken? We helpen je graag! Je kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-0369. Of neem contact op via onderstaande links.