1. Ontdek Toyota
  2. Nieuws
  3. GoToyota

Kom naar Go Toyota Experience!

Een event met alle Toyota werelden
1 en 2 juli is het zover: de Go Toyota Experience! Een exclusief en zomers event dat in het teken staat van alles dat Toyota te bieden heeft.
Helaas kun je je niet meer aanmelden voor het event. Heb je al tickets? Dan zien we je graag bij de Steurweg 8 in Raamsdonksveer! Vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur ben je van harte welkom. 
Kom rijden in onze Toyota en Lexus modellen, in ons Toyota World museum de geschiedenis van Toyota beleven of ervaren hoe is het is om met onze vooruitstrevende Mirai te rijden op waterstof. Ontmoet onze olympische en paralympische sporters en doe mee aan clinics. Stuur een rondje in de Toyota Gazoo Racing simulator en VR-omgeving, maak kennis met de nieuwe Toyota Prius Plug-in en bZ4X of beleef een offroad avontuur op ons 4 x 4 terrein in de  Hilux en Land Cruiser. Ook zijn er shows van bioloog Mátyás Bittenbinder en Monique Smit. Te veel fun om op te noemen.

Eén event, acht werelden

Het festivalterrein is onderverdeeld in acht unieke werelden: Sports, Adventure, Olympics, Paralympics & Special Olympics, Innovatie, Fun for Kids, Heritage en een Toyota en Lexus showroom in onze Koepel. Je kunt natuurlijk ook rijden in diverse Toyota en Lexus modellen. In welke wereld je je ook onderdompelt, er is altijd van alles te beleven. Van allerlei leuke activiteiten tot speciale verrassingen, muziek en heerlijke zomerse hapjes en drankjes.

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

De 8 werelden van de Go Toyota Experience

Sports: de ultieme prestaties

Op het event kun je de sportauto’s van Toyota bekijken, zoals de volledige Toyota Gazoo Racing range. Kom kijken naar de GR SPORT uitvoeringen van de Corolla Hatchback, Corolla Touring Sports, Toyota C-HR, Toyota Hilux, Yaris Cross en Yaris. Daarnaast zijn ook de GR Yaris, GR86 en GR Supra te bewonderen. Stap in de botsauto’s, neem plaats in de GR simulator of VR-omgeving en laat zien hoe snel je bent. Of bekijk de levensgrote replica van de TS050 HYBRID. De auto waarmee Gazoo Racing veel successen heeft geboekt in het World Endurance Championship.

Adventure: beleef het spektakel

Bij Toyota houden we van avontuur. Heb jij ook altijd al off road willen gaan? Rij mee op ons totaal vernieuwde spectaculaire 4 x 4 terrein in de stoere Toyota Hilux of de legendarische Land Cruiser.

Olympics, Paralympics en Special Olympics

Ga op de foto met de succesvolste Nederlandse sporters die meedoen aan de Olympische en Paralympische Spelen en de Special Olympics. Ontmoet onder andere Kjeld Nuis, Marit Bouwmeester, Jetze Plat, Esther Vergeer en Eythora Thorsdottir. Stel je vragen tijdens de meet & greet en doe mee met clinics. En heb je altijd al een ballonvaart willen maken? Doe dan mee aan de winactie bij onze olympische luchtballon en maak je kans op een schitterende ballonvaart!

Innovatie: een blik op de toekomst

Stap in de speciale Toyota Mirai, een auto die rijdt op waterstof, bezoek de speciale workshop over Zero Emission of kom alles te weten over Toyota Safety Sense, Connected of hybride. Bekijk prototypes van de Walking Area BEVs (mobiliteitsoplossingen voor in de stad), het schaalmodel van de Energy Observer en zie hoe waterstoftechnologie werkt in het waterstofsculptuur. 

Fun for kids: een wereld vol plezier!

Bioloog Mátyás Bittenbinder geeft elke dag twee keer een interactieve show waarin alle dieren uit het dierenrijk aan bod komen. Ga mee op een waanzinnige reis door het dierenrijk. Zing luidkeels mee met Monique Smit die twee keer per dag een spetterend optreden geeft, geniet van het uitzicht in het reuzenrad, ga helemaal los in de botsautootjes of maak salto’s en pirouetten op het grote springkussen. Nog steeds energie over? Doe dan mee met de uitdagende speurtocht, ga in de draaimolen of rij met de op afstand bestuurbare Mini Mirai’s. 

Heritage: reis door de tijd

Maak een reis door de tijd en beleef de rijke geschiedenis van Toyota in Louwman’s Toyota World. Daar kom je allerlei klassieke Toyota-modellen tegen. Van de zeldzame 2000 GT tot wereldberoemde rallywagens zoals de Celica safari rally winner. Elke auto heeft z’n eigen, fascinerende verhaal. Bekijk de geschiedenis van de Supra: van de eerste uit 1985 tot en met de allernieuwste. Of bekijk onze Corolla familie, waarbij de oudste uit 1968 komt. Kortom: alles waar het hart van de autoliefhebber sneller van gaat kloppen, dat is in Louwman’s Toyota World te zien!

Showroom: het nieuwste van het nieuwste

Toyota heeft zoveel nieuws te bieden: de nieuwe Toyota bZ4X, Prius Plug-in Hybrid en Corolla. Ze zijn allemaal aanwezig in de Koepel. Net als de nieuwe Lexus NX, RZ en RX. Daarnaast zijn er twee volledig nieuwe modellen te zien waarvan de wereld première nog plaats moet vinden. En natuurlijk ook alle andere Toyota en Lexus modellen: van Aygo X tot Proace.

Maak een proefrit in een Toyota naar keuze

Op een event rondom Toyota moet je de auto’s natuurlijk ook zelf kunnen ervaren. Daarom kun je op de Go Toyota Experience proefrijden in één van de vele Toyota-modellen. Rij bijvoorbeeld in de nieuwe Toyota bZ4X, Prius Plug-in Hybrid en Corolla. Kies waar je in wilt rijden, want alle modellen staan voor je klaar. Of ervaar de nieuwe Lexus NX, RZ en RX Schrijf je in op de dag zelf en ga het asfalt op met jouw droomauto.

Beleef nog veel meer

Op Go Toyota is er veel te beleven, want er is nog veel meer te doen. Kom langs en laat je verrassen. Overal op het terrein geniet je van zomerse muziek en kun je terecht bij foodcorners voor de lekkerste hapjes en drankjes. 

Klinkt dit als het recept voor een zomers uitje? En wil je dit exclusieve event dus niet missen? Aarzel dan niet en meld je aan! 

FAQS

Dit kan via de bevestigingsmail die klanten +/- 1 week voor het event ontvangen.

Dit kan via de bevestigingsmail die klanten +/- 1 week voor het event ontvangen.

Dit kan via de bevestigingsmail die klanten +/- 1 week voor het event ontvangen.

Dit kan via de bevestigingsmail die klanten +/- 1 week voor het event ontvangen.

Dit kan via de bevestigingsmail die klanten +/- 1 week voor het event ontvangen.

Dat is niet mogelijk.

Vanwege de drukte adviseren wij het niet. Honden zijn eventueel toegestaan maar kunnen niet in alle attracties, proefrijden, 4 x 4 meegenomen worden.

Ja.

Ja er zijn voorzieningen.

Ja – volg de aanwijzingen van parkeerbegeleiders.

Geen kosten. U ontvangt muntjes.

Er zijn geen pendelbussen. Er is wel openbaar vervoer maar dit is niet aan te raden.

Ja er komt een beperkt aantal MIVA parkeerplaatsen.

Ja.

Nee.

Nee.

Ja.

Bij elke foodpunt staat exact aangegeven wat er in de producten zit / evt. allergieën.