1. Modellen
 2. Overzicht

Yaris Active

5-deurs

Yaris - Active - 5-deurs
Cobalt Blue metallic (8W7)

Prijs vanaf

25050.0

Standaard motor

1.5 VVT-i

Yaris Private Lease v.a.*

€ 299,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Yaris - Active - 5-deurs

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Yaris in 360°

 • Ontwerp

  Ontworpen met passie

  Over elke millimeter van de nieuwe Yaris is nagedacht. Gedurfd en onderscheidend: zijn brede, compacte houding omarmt de weg met een geruststellende kracht die zijn wendbare, dynamische aard verraadt.

 • De kracht van elektrificatie

  Toyota ontwikkelde de lichtgewicht lithium-ion-accu van de nieuwe 1,5-liter hybridemotor op basis van meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van elektrificatie. De nieuwe accu kan meer elektriciteit opslaan en het zelfopladende hybridesysteem kan meer energie terugwinnen. Daardoor kunt u wel 80% van de tijd in de stad in de EV-modus rijden – dus puur elektrisch en emissievrij.

 • Krachtige prestaties

  De nieuwe Yaris biedt keuze uit drie aandrijflijnen met een benzinemotor: behalve de 1,0-liter 3-cilinder is er ook een geheel nieuwe 1,5-liter 3-cilinder, die ook als extra zuinige Hybrid leverbaar is. Met zijn grote trekkracht biedt de 1.5 motor een lineair en soepel acceleratievermogen. Daarmee voelt de Yaris zich thuis in zowel de stad als op de snelweg.

 • Technologie

  De nieuwe Yaris omringt u met innovatieve technologie. Met een naadloos design en intuïtieve integratie geniet u via Apple CarPlay™ en Android Auto™ met uw smartphone van optimale connectiviteit. Verder ook navigeren met 3D-beelden, 'over-the-air'-updates, een perfecte sound van het speciaal voor de Yaris ontwikkelde JBL audiosysteem en een 10-inch fullcolour Head Up Display.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Yaris te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.