1. Modellen
  2. Verwachte modellen
  3. Corolla Hatchback

Nieuwe Corolla Hatchback

Strakker. Slimmer. Veiliger.
Maak kennis met de nieuwe en verder verbeterde Corolla Hatchback. Hij combineert een aangescherpt exterieur met een eigentijds interieur, gebruiksvriendelijke technologie en de modernste hybride aandrijflijn van de vijfde generatie. Het resultaat is nóg meer rijplezier achter het stuur en dat 's werelds best verkochte auto beter is dan ooit. Zorg dat u vooraan staat bij de introductie van de nieuwe Corolla Hatchback.
Stijlvolle grille
Opvallende Bi-LED koplampen
Sportieve 18" GR SPORT lichtmetalen velgen, donkergrijs
Moderne achterlichten
Opvallende achterbumper

Stijlvolle grille

Een nieuw ontworpen grille met in hoogglans uitgevoerd honingraatpatroon, 'C' details en bredere sierlijsten rond de mistlampen geven de Corolla Hatchback een krachtiger aanzien.

Opvallende Bi-LED koplampen

De scherpgesneden, horizontale 'J-shape' koplampen zijn geïnspireerd op het imposante uiterlijk van een roofvogel. Ze geven de Corolla Hatchback een intense en geheel eigen look. Dankzij de innovatieve Bi-LED technologie kunt u gebruikmaken van de unieke dubbele functie van dagrijverlichting en richtingaanwijzers.

Sportieve 18" GR SPORT lichtmetalen velgen, donkergrijs

Deze nieuwe 18" lichtmetalen velgen werden exclusief ontworpen voor de GR SPORT uitvoering en onderstrepen het sportieve karakter van de auto. Het symmetrische design straalt kracht uit en geeft de Corolla GR SPORT extra diepte en dynamiek.

Moderne achterlichten

Nieuw ontworpen achterlichten benadrukken de moderne uitstraling van de auto, en zorgen voor uitstekende zichtbaarheid. Een lens aan de binnenzijde verenigt een optimale verdeling van het licht met een optisch fraai effect.

Opvallende achterbumper

De exclusieve achterbumper komt voort uit een compleet nieuwe design dat het eigentijdse, sportieve karakter van de auto tot uitdrukking brengt. De uit TSOP vervaardigde achterbumper is zeer robuust en volledig recyclebaar.

Opvallen in stijl

Het eerste wat opvalt aan de Corolla Hatchback is zijn zelfverzekerde, dynamische exterieur. Dit kunt u nog opvallender maken door te kiezen uit één van onze optionele bi-tone kleurcombinaties. Van in het oog springende Bi-LED koplampen en een stijlvolle, nieuwe grille tot de spectaculaire GR SPORT uitvoering; dit is design dat u onmogelijk over het hoofd kunt zien.

Volmaakt ontspannen

Met doordachte technologie en hoogstaand comfort voor alle inzittenden is de Corolla Hatchback ontworpen met u in gedachten. 

Gevoel voor stijl

Als u denkt dat de Corolla Hatchback er aan de buitenkant goed uitziet, wacht dan maar tot u plaatsneemt in het interieur. Onze ontwerpers hebben gekozen voor een combinatie van hoogwaardige materialen die samen een harmonieus geheel vormen, met bovendien een aangename verscheidenheid in texturen. Stijlvolle sportstoelen maken het perfecte plaatje compleet. Omdat licht in elke ruimte bepalend is voor de ambiance, is de Corolla uitgerust met sfeerverlichting door het gehele interieur. De lichtblauwe verlichting geeft het interieur een stijlvolle, sportieve uitstraling. Een van de vele subtiele details die maken dat u graag tijd doorbrengt in deze auto.

Technologie voor het leven

Gebruiksvriendelijke technologie maakt elke rit plezieriger. Zoals Toyota Smart Connect. Voorzien van geïntegreerd navigatiesysteem met cloud-diensten, Voice Agent, en actuele verkeersinformatie. Via het nieuwe 10,5" touchscreen maakt u moeiteloos gebruik van Apple CarPlay en Android Auto™, zodat u toegang heeft tot de apps op uw smartphone en belangrijke ritgegevens. Ook het instrumentarium voor de bestuurder heeft een transformatie ondergaan, met een nieuw 12,3" combi-display dat u naar wens kunt instellen op vier verschillende standen: Casual, Smart, Sport en Tough.

Altijd en overal connected met uw Toyota

De intelligente cockpit zorgt voor de verbinding tussen uw auto en uw smartphone. De MyT app is ontworpen om het u tijdens het rijden gemakkelijk te maken en biedt alle mogelijkheden voor moderne connectiviteit. Registreer uw ritten, maak een afspraak voor onderhoud aan uw auto of verbeter met een druk op de knop uw hybride rijstijl. U kunt zelfs op afstand de airconditioning instellen, zodat de temperatuur in het interieur bij vertrek direct aangenaam is. Zo maakt u met Toyota Smart Connect+ het leven onderweg aangenamer.

Kracht zonder compromis

Betere prestaties zonder compromis ten aanzien van efficiency. Onze zelfopladende hybride technologie van de vijfde generatie biedt betere acceleraties en meer vermogen, zonder extra CO2-uitstoot. De uitvoering op basis van de nieuwe, verbeterde 2,0 liter hybride benzinemotor heeft zelfs lagere emissies.

Puur rijplezier

Een hybride Toyota is een groot plezier om mee te rijden. Het rijgedrag is uitzonderlijk soepel, met een snelle respons. Rijdt u door de stad, dan doet u dat in volmaakte stilte op momenten dat u volledig elektrisch rijdt. Daarbij zijn zowel het brandstofverbruik als de CO2-emissies lager, terwijl een hybride even eenvoudig rijdt als een conventionele auto. En omdat de batterij zichzelf oplaadt, hoeft uw auto nooit aan de stekker. Het is dan ook geen verrassing dat inmiddels 12 miljoen autoliefhebbers wereldwijd hebben gekozen voor een hybride van Toyota.

Ontdek puur rijplezier

Alle uitvoeringen van de Corolla GR SPORT worden aangedreven door een vooruitstrevende Full Hybrid aandrijflijn. Geniet van het pure rijplezier met een 1,8 of 2,0 liter hybride benzinemotor, die een aanzienlijk vermogen en krachtige acceleraties koppelt aan een lager brandstofverbruik en dito CO2-emissies. Daarbij staat het TNGA platform van Toyota garant voor een fantastisch weggedrag en een lager zwaartepunt: het recept voor opwindend rijplezier.
Toyota T-mate. Samen veiliger op weg
Voor de beste veiligheidsfuncties in zijn klasse is de Toyota Corolla Hatchback uitgerust met T-Mate – uw handige assistent onderweg. Het systeem omvat onder meer de nieuwste generatie van Toyota Safety Sense en biedt tevens de mogelijkheid van over-the-air updates.
  • Toyota Safety Sense Verbeteringen in de bediening en functionaliteit van de systemen omvatten onder meer Acceleration Suppression, dat bij lagere snelheden in werking treedt wanneer het gaspedaal plotseling wordt ingetrapt; Collision Avoidance Support wanneer u op een kruising een bocht omgaat; Emergency Steering Assist dat nu ook op tegenliggers reageert; Lateral Collision Avoidance en Curve Speed Reduction. Met over-the-air software updates blijven alle functies actueel en kunnen nieuwe functies automatisch worden toegevoegd.
  • Rijassistent De Blind Spot Monitor system waarschuwt u als bestuurder voor voertuigen die u mogelijk niet heeft gezien in de buitenspiegels. Dit is met name nuttig wanneer u gaat inhalen. De Corolla Hatchback beschikt ook over Emergency E-call en het Adaptive High-Beam System.
  • Parkeerassistent Bovendien is de Corolla Hatchback uitgerust met andere innovatieve T-Mate functies voor parkeerassistentie, zoals Safe Exit Assist, het Rear Seat Reminder System en Rear Cross Traffic Alert met automatic braking. Deze nuttige hulpfuncties geven u extra vertrouwen en maken autorijden nog veiliger, zowel voor uzelf als voor uw medeweggebruikers.
De hierboven getoonde modellen kunnen in naam en/of uitrusting afwijken van de Nederlandse uitvoering.

Toyota Corolla Hatchback galerij

Bekijk ook de nieuwe Corolla Touring Sports

Van uw auto wilt u dat hij perfect bij u past. Daarom vindt u in ons veelzijdige gamma van de Corolla Hybrid een scala aan functies die u volledig kunt afstemmen op uw eigen comfort en praktische wensen.