1. Modellen
  2. Verso

Toyota Verso

De verso is helaas niet meer leverbaar
Jarenlang was de Verso een vertrouwd onderdeel van het gamma van Toyota. Zijn scherpe lijnen en elegante vormen in combinatie met praktische bruikbaarheid voor het hele gezin maakte deze auto tot een succesnummer. De veranderde wensen van de autokoper in Europa hebben er voor gezorgd dat de MPV (Multi Purpose Vehicle) zoals de Verso wordt genoemd, wordt vervangen door de SUV (Sports Utility Vehicle), zoals de Toyota C-HR en RAV4.

Toyota Verso

De Verso valt direct op met zijn scherpe lijnen en elegante vormen. Subtiele details als een in hoogglans uitgevoerde kentekenplaathouder en elegante chromen sierstrips rond de grille versterken zijn dynamische karakter. Praktisch mag immers ook best mooi zijn. Ondanks dat de Toyota Verso nieuw niet meer leverbaar is, beschikken wij nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) occasions. Mocht u toch geïnteresseerd zijn in een nieuwe Toyota, bekijk dan onderstaande modellen die vergelijkbaar zijn met de Verso.

Toyota RAV4

In de RAV4 beschikt u over een compleet arsenaal aan baanbrekende technologieën waarvan u elke dag profijt heeft: van de hoogstaande dynamiek van een nieuwe hybride aandrijflijn tot de rustgevende veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor waarmee u 360 graden rond kunt kijken.

Toyota C-HR

Laat u verleiden door de Toyota C-HR: de stoere, strak gelijnde 5-deurs cross-over van Toyota. Achter het stuur van de Toyota C-HR is elke rit een feest. En de C-HR is er ook als hybride waarmee je tot 50% van de tijd elektrisch rijdt. Zonder stekker!

Toyota Prius +

Miljoenen mensen kozen voor de Prius om milieu en brandstof te sparen. De Prius familie heeft naast deze voordelen nóg meer te bieden. Want als u meer ruimte zoekt, kunt u ook kiezen voor de enige Hybrid MPV met 7 zitplaatsen in het segment. De Prius+ biedt daarnaast ook nog eens maximaal 1.750 liter aan bagageruimte.