1. Modellen
  2. Prius plus

Toyota Prius+

Dit model is uitverkocht. Ontdek de alternatieven.
Liefhebbers van ruimte en veelzijdigheid vonden in de Toyota Prius+ de ideale auto. Door de groeiende populariteit van SUV’s nam echter de vraag naar MPV’s af. Daarom stopt de productie van deze praktische hybride. Hoewel er tweedehands voldoende Prius+ modellen te vinden zijn, kunt u ook kiezen voor andere veelzijdige modellen van Toyota, zoals de nieuwe Corolla Touring Sports of RAV4. Waar gaat u voor?

Prius+ tweedehands?

De Prius+ is ruim, zuinig en praktisch. Zo tovert u ’m in een handomdraai om van twee zitplaatsen en 1.750 liter bagageruimte naar zeven royale zitplaatsen. Als krachtige hybride combineert hij daarnaast comfort en rijplezier met een bijzonder laag brandstofverbruik. Verder bent u onderweg altijd in goede handen dankzij de actieve en passieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Wie weet vindt u nog een Prius+ occasion die voldoet aan al uw wensen.

De veelzijdige Corolla Touring Sports

De Toyota Corolla is de meest verkochte auto wereldwijd. Het nieuwste model blinkt uit in efficiency en rijplezier. De ruime Touring Sports is dan ook een populair en verfrissend alternatief voor de Prius+. Hij oogt dynamisch en sportief, maar is met 598 liter laadruimte ook bijzonder praktisch. Daarbij heeft u de keuze uit twee hybride aandrijflijnen: een 1.8 liter of 2.0 liter high power hybrid, waarmee u tot wel 50% van de tijd elektrisch rijdt*.

Toyota RAV4

Het fraaie design van de nieuwe Toyota RAV4 is een lust voor het oog. Maar de kwaliteiten van onze krachtige SUV gaan veel verder dan alleen z’n looks. Hij combineert een ruim en comfortabel interieur met vooruitstrevende technologie. Met zijn innovatieve hybride aandrijflijn rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch*. Zonder stekker. Verder geniet u van handige features, zoals Lane Trace Assist en de ingenieuze Panoramic View Monitor waarmee u 360 graden rondom kunt kijken. Houd u van ruimte, overzicht en luxe? Stap dan in de Toyota RAV4.

Disclaimer

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.